Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tole zgleda kot testno vozilo od interservica, ker je malo preveč nov za privatnega lastnika... tega denarja je najbrž vreden, je pa zunaj nov model.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Ta model mi je vsec, ker ima reduktor, nov ga nima vec. Kako pa je z testnimi vozili, se to splaca kupt, ne bi rad, da bi po enem mescu crkne ker je biu nov avto pregonen ?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Motor 3.0 v6 TDI ma ketno. Uzemi raje tiptronica
smile-1.gif

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Hm nevem, avto menjam ker ga rabim za prikolco vlect (tezka tono vcasih tut kj vec), zato nevem kako se bo tiptronic obnasu na klancu z prikolco ?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Subaru je špica avto.
O pogonu ne rabim zgubljat besed.
Motor je bokserski, torej ima nizko težišče in miren tek. Zaradi nizkega težišča je vzmetenje bolj na mehko naravnano, vendar se zaradi težišča in pogona drži ceste kot pjanc plota.
Če ti je oblika všeč si zmagal. Notri ni najbolj moderen, vendar je končna obdelava na visokem nivoju.
Od motorja ne pričakuj čudežev glede zmogljivosti, ker teža in pogon terjata svoj davek.
Poraba bo okoli 10 litrov, če se veliko voziš razmisli o plinski inštalaciji.
Potem pa samo vozi.
Once Subaru, always Subaru.
cool-1.gif

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Danes, ko sem ga že skor kupu, so mi povedal, da je to njihovo službeno vozilo
frown-1.gif
in me je kr mal minil, ker vem kako pri nas v službi delajo z službenimi avtomobili... Če se vseeno odločim, da ga vzamem se naj pogajam za kaj nižjo ceno, glede na to da je službeni na začetku pa je biu verjetno še testni ?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Poznam prodajalca AS Plus! Oče je kupil pri njih Cromo. Sprednji odbijač je bil podrsan so ga pobarvali, naknadno je crknila klima, zamenjali kondenzator klime brez problema. En ključ je ob nakupu manjkal, zato je oča pri pooblaščencu kupil in skodiral nove ključe. Tudi to so brez problema plačali.
Vglavnem, dali so garancijo na avto in brez problema smo jo uveljavljali. Pa stranki se kar znajo posvetit in svetovat (moram pohvalit prodajalca Dejana).
Super je blo tud, da so našo staro Lantro vzeli v račun, pa niso je slabo plačali.
grin1.gif

Pa kolikor sem gledal te Volvote in Saabe, so vsi zelo lepo ohranjeni. Povečini uvoženi iz Belgije.
Tako da ti priporočam ogled tega Saaba pri AS Plus! Pa uspešen nakup!
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.518
1.103
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

ksz ...

Kakšne imate kaj izkušnje z prodajalcem Finnova iz LJ?

lp, kostevc

Je med največjimi nateguni v SLO... če ne Največji ....
smirk-1.gif

Brat kupil C5 karavana iz Italije in v dveh dobrih letih nima problemov...

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

ksz ...

Kakšne imate kaj izkušnje z prodajalcem Finnova iz LJ?

lp, kostevc

To, da se ti v faco lažejo....šel gledat 2 leti nazaj avto za 2800 evrov, motor ropotal, prodajalec trdil ventile za nastavt, jaz pa ne menjat dročnike, potem je priznal, da so dročniki in, da je pripravljen spusti ceno