Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Maci je fukish,al kaj praviš?
cool-1.gif

Če bi jo videl, bi vzel šotor in šel taborit pred njeno hišo...
evil.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Prosim tiste, ki imajo izkušnje z 1A avtomobili, da jih delijo:). Mojemu avtu bo duša spustila in iščem drugega. Pri tem prodajalcu sem gledal ena dva forda mondeota, ki sta bila zelo ugodna. Morda celo preveč.

Nazadnje urejeno:

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Dve vprašanji. Kam peljat rabljen avto pred nakupom na pregled. Na uradni servis? Videl sem tudi, da AMZS dela preglede rabljenih vozil in ali se da kje sposoditi merilec debeline laka?

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
Malo dlje od dilerja, da nima ki vez na servisu in bojo za par piv rekli, da je avto odličen...

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3277290&show=1

Pozdrav. Zanima me, če kdo mogoče pozna tale avto in prodajalca. Piše, da je bilo menjano že veliko stvari, avto pa nima ravno dosti kilometrov, pa tudi, če so bili prevrteni, se po mojem mnenju to še ne bi smelo menjat pri takem avtu. Ali pač? Pa malo mi je zanimivo, da je vse ostalo menjano, breze z diski pa ne?
Najlepša hvala za bilokakšno informacijo.

Lp

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
možno da sem ga videl na alfa forumu. Sicer pa je menjano praktično vse ni pa to nič čudnega, glede na prebrano more biti redno in lepo rihtana. Mal poglej na alfa forumu, tam boš ziher našel informacije o tem avtu, cena pa najbrž tudi ni zadnja.

Aja, pa tole sploh čipan more it kr precej, ena boljših dizl mašin v alfi.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik lojtra pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3277290&show=1

Pozdrav. Zanima me, če kdo mogoče pozna tale avto in prodajalca. Piše, da je bilo menjano že veliko stvari, avto pa nima ravno dosti kilometrov, pa tudi, če so bili prevrteni, se po mojem mnenju to še ne bi smelo menjat pri takem avtu. Ali pač? Pa malo mi je zanimivo, da je vse ostalo menjano, breze z diski pa ne?
Najlepša hvala za bilokakšno informacijo.

Lp

lastnik je na alfa forumu, avto je 1A !
wink-1.gif