Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Uvoženi Passati z 120k km tudi niso nek nemški vzor..... ker imajo kvečjemu 3 krat toliko in so zanemarjeni kot da bi v štalo stopo.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Zanima me kaj pravite na avto in trgovca, ki jih prodajata:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3144713&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2707690&show=1
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore.

Oba prodajalca sta solidna, samo jst ti priporocam 88kw
wink-1.gif

P.S. pa se to + Oba sta pred Tavelkim servisom med 140 in 150 T km ga je treba narest...

LP,S

Nazadnje urejeno:

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Hvala za odgovor Sheriff. Sam sem prav tako razmišljal o 88 kW veziji. Predvsem zaradi registracije in zavarovanja. Če se bo pa izkazalo, da je premalo ga bom pa dal na čip tuning.

Nazadnje urejeno:

robinhood

Zelenc'
15. jan 2010
1
0
1
Pozdravljeni
Ima kdo izkušnje s trgovcem KON-TAKT JERNEJ MARUŠIČ S.P. ?
Ima par zanimivih ponudb pa me zanima če ima kdo že izkušnje z njim?

Že vnaprej hvala

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
KSZ...
Ali kdo ve kakršnekoli informacije o Hondi Accord: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3227824&show=1
Prodaja se že kar nekaj časa, cena pa tudi ni pretirana.
Kakor sem opazil, ima večina Accordov z opremo Executive drugačen sprednji odbijač z meglenkami. Je možno, da je na tem avtu drug, ali so bile meglenke v tej opremi za doplačilo?
Kakšne so nasplošno izkušnje s takim vozilom, imajo kakšne serijske napake?
Kako je z navigacijo, se dobijo karte za slovenijo?

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ta avto, po moji oceni:
- je uvožen, kar ne pomeni v osnovi nil slabega, vendar to doda večjo previdnost pri ogledu
- ima bistveno več kilometrov ( obrabljenost sedežev, volana)
- možno, da je bil taxi služba ( obrabljeni zadnji sedeži...)
Sej pravim, moje mnenje, v živo ga nisem videl, tako , da lahko, da se motim ...!

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
Beli ima odbijače slabo gor pritrjene, pa pokrov motorja tudi ni ravno z robom blatnika....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
A zdaj se pa teli nigga-gangsta avtomobili širijo tudi med naše kvazi čefur-gangsterje ali kako? Preveč filmov gledajo...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Zadovoljni vsi tako ali tako nikoli ne bodo... enkrat nekdo gleda preveč 2F 2F, drugič nekdo gleda preveč gangsta muvije, tretjič je pa spet en preveč navdušen nad kombiji... čuden svet...

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Sem šel danes gledat TA avto, oba boka + vrata sta bila štrihana, tako da sam stran od tega avta v bistvu stran od tega dealerja, ker kolker sem se razgledu je vsak ta drug štrihan.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Kaj je reku ja, nč ne, da so avti uvoženi, da jih vsak tedn dvejst novih prpelejo in da se tut taki včasih najdejo
smile-1.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Sem šel danes gledat TA avto, oba boka + vrata sta bila štrihana, tako da sam stran od tega avta v bistvu stran od tega dealerja, ker kolker sem se razgledu je vsak ta drug štrihan.

pa sj tale alfa je cela širjena zadaj?! al se pa sam men tko zdi
confused-1.gif
lahko da je bila iz tega razloga štrihana...
ker tudi odbijač ne zgleda original... nek "francuz" je začel tunat pa potem prodal
confused-1.gif

Sicer pa... Naj bo cel avto štrihan zaradi mene, načeloma noben tega ne počne sam doma ampak neka delavnica, če je lepo narejeno bmk. Prodajalcev kot so tej je pa itak več gostinskih lokalov skoraj, kupijo po 2 šleparja na enkrat, spucajo in prodajajo, kar ne prodajo tukaj zvozijo na jug. Briga njih če je bil štrihan, zbit... važno da skup stoji. Kar ne bomo kupili mi bo kupil jug...