Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
As Plus me ni ravno prepričal, peljal se nisem, ker se mi je mudilo, avto pa je imel prazen akumulator. Sicer da 1 leto garancije, samo....na desni strani se na gumi okol vrat vidi da je bla že 1x sneta, na slikah v oglasu sta tipki za esp in night panel na pravem mestu, včeraj sta bili med seboj zamenjani, se pravi se je nekaj mutilo tam okoli (če je razlika med sliko in dejanskim stanjem tega ni mogel delat drug kot As Plus). Sicer pa je avto lep, mislim pa da že precej časa stoji, gume okoli vrat in šip ter brisalci so že precej obledeli. Sem zaaral potem tistega drugega črnega, ki je praktično isti, nima pa ksenonk in strešnih sani.

Aja, v oglasu na As Plus piše da ima tempomat, el. zložljiva ogledala in senzor za dež. Samo tega v avtu jaz nisem našel. Mogoče še kaka malenkost. Samo to jim pomoje avto.net sam notri nameče ko izbereš tip avta. Ne vem, men se to zdi neresno.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Finnova , AS Plus, A1, AVTO ELITE pa da ne naštevam so "extra" nateguni ....

Dobre izkušnje in FER prodajalce sm vidu v AVTOPRODAJA ZELKO in ABC AVTO ne rečem da se ne najde še kak samo redkost nažalost
smirk-1.gif

LP

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Heh, zanimivo! Očitno pri vsakem nategunu naletiš tudi na dober avto.
smile-1.gif
Jaz sem predstavil svojo dobro izkušnjo in od svoje izjave ne odstopam!
Dobro bi blo, če bi vse svoje pozitivne in negativne komentarje glede prodajalcev tud argumentirali !

Lp, G

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Lej, jst mam za sabo že preko 50 nakupov (pa nikoli nism preprodaju)in me skor vsak pokliče k kupuje avto da grem zravn in poslušam razne zgodbice od takih prodajalcev... po LJ. jih vse poznam
evil.gif

Tudi ko sam kupujem avto iščem po več mesecev in ne po prvem ogledu... tko da sm večkrat pr istih trgovcih
smirk-1.gif

LP,S

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Šel gledat enga A3, prodajalec rekel da je reg., pa v resnici ni bil ampak odjavljen iz prometa, prodajalec mi je tudi preko telefona rekel da avto ni bil nikoli karamboliran ali kakorkoli drugače poškodovan, pa sem izmeril deb. barve in ugotovil da je bil barvan cel bok...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
kdo pa ne kupuje poškodovanih?
jaz vozim avto od mika že več kot dve leti.... in nimam prav nobenih problemov. vem kje je bil ruknjen, videl sem ob ogledu. kupoval sem avto uvožen iz italije star 6 let.... tisti ki pričakuje da bo dobil nov avto je bedak.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Kot so ti povedeli, avtomik ima italjanska vozila ki so bila ponavadi poškodovana (to ne pomeni totalke). Sem pa slišal same dobre izkušnje.

Sicer pa imaš pri (poceni) avtih iz uvoza dve opcije:
- dober avto z prevrtenim števcem
- poškodovan in pri nas popravljen avto (recimo da z realnimi kilometri)

.. če rabiš tretjo opcijo si pač avto iz tujine pripelješ sam!
zmaga.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Kupil v Miku 3 leta star avto uvožen iz italije ............... po 5 mesecih motor ribatoooo !!!
kao 120.000 km ..............sigurno 220.000 ...........nategatorji !

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
čist tko, pa k si avto kupil si naredu KOMPLET servis? Ker je marsikdo jamru da je ribnu motor, itak če pa še prvi jermen pa šponarji,...