As Plus me ni ravno prepričal, peljal se nisem, ker se mi je mudilo, avto pa je imel prazen akumulator. Sicer da 1 leto garancije, samo....na desni strani se na gumi okol vrat vidi da je bla že 1x sneta, na slikah v oglasu sta tipki za esp in night panel na pravem mestu, včeraj sta bili med seboj zamenjani, se pravi se je nekaj mutilo tam okoli (če je razlika med sliko in dejanskim stanjem tega ni mogel delat drug kot As Plus). Sicer pa je avto lep, mislim pa da že precej časa stoji, gume okoli vrat in šip ter brisalci so že precej obledeli. Sem zaaral potem tistega drugega črnega, ki je praktično isti, nima pa ksenonk in strešnih sani.
Aja, v oglasu na As Plus piše da ima tempomat, el. zložljiva ogledala in senzor za dež. Samo tega v avtu jaz nisem našel. Mogoče še kaka malenkost. Samo to jim pomoje avto.net sam notri nameče ko izbereš tip avta. Ne vem, men se to zdi neresno.
Aja, v oglasu na As Plus piše da ima tempomat, el. zložljiva ogledala in senzor za dež. Samo tega v avtu jaz nisem našel. Mogoče še kaka malenkost. Samo to jim pomoje avto.net sam notri nameče ko izbereš tip avta. Ne vem, men se to zdi neresno.