Zakaj bi službeni avto, ki se vozi izključno podnevi, rabil LED luči?
Pri letnikih, ko jih kupuje povprečen slovenec, še ne...
Maš prav. Ko jih jebe ...
Menda lahko celo izbereš tudi opcijo brez brisalcev, če se voziš samo v lepem vremenu.
Smerokazi so VEDNO veliko doplačilo in ga vsi prodajalci odsvetujejo.Če pa kupuješ BMW, pa tudi brez smerokazov...
Maš prav. Ko jih jebe ...
Menda lahko celo izbereš tudi opcijo brez brisalcev, če se voziš samo v lepem vremenu, pa opcijo brez sovoznikovega sedeža, da ti baba da mir med vožnjo. Jeba je le, ko voziš ljubice ...
Pri nas je v pravilniku max cena glede na položaj in niti cent več. Tako da če ti je kak drug kos opreme prioriteta boš rajši tisto izbral.Itak da če jemlješ zase, da vzameš. Če pa kupuje firma, pa se hoče recimo nek nabavni izkazati z čim nižjo ceno, pride pa tako. Ali pa da je recimo izbran na razpisu najnižji ponudnik. In če v razpisu ni ledic, bo pač izbran tisti brez. Saj naša policija tudi vozi z halogenkami (razen provide).
Ena druga logika pač. Pa tudi pri fizičnih osebah je kdaj tak. Sosed recimo pravi "ne rabim" in ne vzame. Imaš recimo paket z tempomatom, ledicami in (recimo) recimo navigacijo. Tempomat in navigacija staneta skoraj toliko, kot paket, ki ima še ledice (torej jih dobiš skoraj zastonje) ampak ne, tega ne rabim in ne bom vzel (se vozim podnevi itd..). Pa tudi, 100 eur več je že skoraj "meter in pol drv".
Ali pa en drug sosed: kupoval je Fiat Punto. Za 8990eur je bil osnovni (črni odbijači, brez radia, vse na roke itd... za 300 več pa bi dobil vse to, pa še kaj, ampak ne, on ne bo plačeval, kar "ne rabi".
Jaz sem takšnim kupcem novih vozil zelo hvaležen ter pridno koristim ugodnost te sorte že vrsto let
Poleg tega pa je tudi opcija, da enostavno misliš, da nečesa ne rabiš a potem, ko pa naštudiraš zadevo pa jo uporabljaš na vsake toliko ali pa celo tako redno, da pri naslednjem avtu ne gre več brez tega
Meni dela dobro, sploh tiste 3x na leto ko bočno parkiram v ožja parkirna mesta. Sem že enkrat lepil slike na alter, vem, da sam ga tule na sliki ne bi spravil not, avtomat pa ga je brez problema.
Sploh ne govori, sem že cvikal, ko se je enak, pa še zelo podobne tablice (MB IP 018, js imam MB IP 800) iz naše garaže pod blokom peljal.Zakaj si vozu moj avto?
Jebiga, nimamo vsi za rabljeno premijo ali toyoto. Nekdo mora tudi grde avte vozit.Kwa je to? Arteon? No, tega pa res ne bi šel tlačit tule not, da me ljudje gledajo pa se smejejo. Ne, ne parkiranju, avtu