Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Koga, servis? Da mu pride inšpekcija, najde vse živo, oni propade pa 10 ljudi brez službe?
Raje bi mel 2 leti servise zastonj
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047403&show=1

pa še opozorilo iz foruma:

Na žalost temu ni tako in bi želel vsakega potencialnega kupca opozoriti na nakup avta, ker bo imel ogromne stroške. Ob ogledu sem se s prodajalcem zmenil, da peljem avto na toyota servis na leskovškovo ter plačam preverbo avtomobila. Nekaj glavnih ugotovitev: barvana in kitana cela leva stran, varjen prednji odbijač, fuč ena lambda sonda, možno da tudi katalizator, sprednji desni končnik, zadnji izpušni lonec itd, rosenje desnega žarometa itd.

Od avta sem seveda odstopil, plačal 20€ za pregled in šel pogledat drugega, sicer po barvi ne tako iztopajočega (srebrna), ki ga danes tudi kupim...

Spet se prodaja z višjo ceno Prej je bila 5590 EUR.

celica

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
O tem avtu sicer ne vem nič ampak imamo na firmi enak model.
Ko sem ga vozil sem skoraj znorel,ker klima ni hladila tako kot bi morala pozimi pa niti segrel ni toliko,da bi lahko slekel jakno!
Ko sem sedel na zadnjih sedežih mi je pihalo po nogah tako, da sem se moral pokrit.Na podvozju se je pri 3 leta starem pojavila rja prav tako na vezni zadaj in na zadnjih vratih pod registrsko tablico.Lastnik pravi, da se tudi izpušni plini fino vonjajo v kabini, sam tega nisem opazil.Avto ni bil nikoli karkoli delan, kupljen je bil pa nov na pooblaščencu.Motor pa dela tako kot mora!
Povprašaj še malo pri drugih lastnikih, ker so mogoče to samo moje slabe izkušnje in drugje tega ni!
Je pa enak model kot ta na linku brez one kripe zadaj!

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
S "kripo" sem mislil Navaro
redface-1.gif

No ta naš je Pathfinder in ne Navara.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Pozna kdo tega Passata ali pa vsaj prodajalca? Sicer je 45 minut od mene, ampak raje prej prašam. Moram moja mala jajca zamenjat z nečim malo večjim.
wink-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Sem prebral zdle temo na BMW forumu, pa sem se v trenutku premislil! Hvala za opozorilo!
smile-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
ksz...
Pozna kdo tole zadevo: KLIK ?? Kaksna je kaj tale masina in seveda Renaultov-ova avtomatika? Bil bi drugi avto v familiji. Tnx.