Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Stric ima takega, uvoženega iz Italije, nobenih težav nima z njim oz. je zadovoljen. res pa da on ima l. 2005 in plastični štirikraki volan in ročno klimo, skratka čisto osnovo
bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Aja sorry ...

Avto (pleh) izgleda lepo, so pa blatniki od znotraj zdrajsani (prevelike gume?), mašina za kao 100k km kar zgonjena, pušča na nepravih mestih, tudi cevke so indikator, da nima samo toliko kilometrov. Avto uvožen iz Italije, baje 2 leti nazaj, servisna knjižica čudno poštempljana, lastnik ceni avto kot da je nov. Armaturka rahlo ropota, ampak to je recimo pri Fiatu feature, not a bug.

V glavnem, nisem se odločil za nakup.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047403&show=1

pa še opozorilo iz foruma:

Na žalost temu ni tako in bi želel vsakega potencialnega kupca opozoriti na nakup avta, ker bo imel ogromne stroške. Ob ogledu sem se s prodajalcem zmenil, da peljem avto na toyota servis na leskovškovo ter plačam preverbo avtomobila. Nekaj glavnih ugotovitev: barvana in kitana cela leva stran, varjen prednji odbijač, fuč ena lambda sonda, možno da tudi katalizator, sprednji desni končnik, zadnji izpušni lonec itd, rosenje desnega žarometa itd.

Od avta sem seveda odstopil, plačal 20€ za pregled in šel pogledat drugega, sicer po barvi ne tako iztopajočega (srebrna), ki ga danes tudi kupim...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Sem šel prav pogledat, kaj piše v oglasu, in sicer NEPOŠKODOVAN. Torej NI zavajanje kupca, ker piše, da je nepoškodovan, nikjer pa, da ni bil karamboliran. Kar pa se ostalega tiče, je pač ribarjenje pravega kupca. K sreči ti nisi nasedel, pa morda še kdo ne bo (posledično, ker si preveril stanje avta,
zmaga.gif
).
Ampak, eden se bo ujel, slej, ko prej.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Malo mi je bilo sumljivo, ker so bili pripravljeni takoj menjati za mojo karjolo...
Sam sicer gledam tako, da če mi pove, kako je bil poškodovan in če je lepo skupaj narejen, pobarvan, nimam problema s tem, saj danes cel avto dobit, star 10 let, je že umetnost
grin1.gif

Kar se pa tiče okvar, pa pač z leti pridejo...zgleda, le ni tako redno servisiran.

Piše tudi garancija na vozilo...

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Ja pa v oglasu tudi piše "Možnost napak pri vnosu za točne podatke preverite pri prodajalcu...".

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047403&show=1

pa še opozorilo iz foruma:

Na žalost temu ni tako in bi želel vsakega potencialnega kupca opozoriti na nakup avta, ker bo imel ogromne stroške. Ob ogledu sem se s prodajalcem zmenil, da peljem avto na toyota servis na leskovškovo ter plačam preverbo avtomobila. Nekaj glavnih ugotovitev: barvana in kitana cela leva stran, varjen prednji odbijač, fuč ena lambda sonda, možno da tudi katalizator, sprednji desni končnik, zadnji izpušni lonec itd, rosenje desnega žarometa itd.

Od avta sem seveda odstopil, plačal 20€ za pregled in šel pogledat drugega, sicer po barvi ne tako iztopajočega (srebrna), ki ga danes tudi kupim...

Nikjer ne piše, če ima nov motor....:?

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Če ima nov motor, je za kupit, oz. bi jaz kupil.
Jaz mam tudi nov motor...
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Tak avto, taka starost in "samo " toliko kilometrov, to nikakor ne gre skup, razen če ga je imel 91 let stari deda!

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Pokrov motorja je za odtenek svetlejši, desni robovi ne gredo v liniji z desnim blatnikom, lahko pa je samo svetloba in malo premočna roka.
pa pelji se pogledat, kaj te zaj....

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Tak avto, taka starost in "samo " toliko kilometrov, to nikakor ne gre skup, razen če ga je imel 91 let stari deda!

Morjo bit servisi shranjeni v sistemu. Preveriš če so, če pa ne pa prijaviš pristojnim...easy