Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
- nepoškodovan
- nekaramboliran

Piše pri drugem. Mah čudno je vse skup.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Morda so mu airbage in klimo ukradli
grin1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
- nepoškodovan
- nekaramboliran

Piše pri drugem. Mah čudno je vse skup.

Če se ne motim, pri drugem manjkajo le airbagi. Poznam že par ljudi, ki so ostali na parkirišču brez airbagov. Torej je čisto možno, da ni bil karamboliran.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ

Če bo šel gledat kdo tale avto Mercedes C-Razred C 220 CDI Elegance AUTOMATIC NAVI USNJE

Naj bo pozoren na naslednje stvari.
-Zadnji desni bok je bil udarjen, polno kita, ko odmaknes gumo zascitno se ga tudi vidi
-Zadnji desni strebricek na boku, površno pošmerglan, barva se mu je polila, obvezno ličati
-Zadnji levi bok in zadnja vrata, vdrtina
-Zadnji odbijač na desni strani, pri koloteku podrsan, verjetno je bila guma odtrgana in je pobrusilo barvo dol
-Parkirni senzorji ne delujejo
-Pri sedmem (7.) airbagu, zaščita voznikovih kolen je spodaj polomljena plastika in zgleda kot bi bila tudi stopljena plastika
-Strešno okno se zelo sumljivo, preglasno odpira
-Na zadnjem levem boku, ko vzames stran zascitno gumo ( tesnilo okoli vrat) se vidijo neki sledovi brušenja, rje,etc.. nimam pojma kaj so delali.
-Pokrov motorja se odpre do 1/3 lepo,potem pa veliko trše do konca
-Na sprednjem odbijaču so očitno bili park senzorji,vendar so luknje pokitane z zadnje strani in prebarvane( seveda površno,ker se vidijo obrisi luknjic)
-Celotni desni prag je pobarvan katastrofalno ( zlita barva po robovih)
-Pokrov goriva je z notranje strani pobarvan obupno (polno smeti notri)
-Servisne zgodovine ni nobene
-V roku enega leta odkar je v SLO, je zamenjal 4 lastnike.

Glede cene, pripravljen mi ga je bil prodati za 22.500€ , vendar se potem nisem odločil za nakup,ker se mi res neda ukvarjati s tako zjebanim avtom.

Vozila žal nismo dvignili,tako da ne morem reči kako je s podvozjem, vsekakor pa previdno s tem vozilom ker vprašanje kakšni stroški se znajo pojaviti.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ajajaj.....take dilerje bi blo treba zapret, če tkole folk nategujejo. Zdej si pa predstavljaj nekoga , ki ni tako "presran", ki ne ve kaj gledat pri avtu, ko ga kupuje, potem pa pride do problemov in ni čudno, da je potem za njega MB največji jajc.
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne sej možakar ki tam dela je dal jasno vedeti, da vozila ne pozna ker ga prodaja za nekoga drugega, tako da ni zavajal v stilu "avto je super, to je tip top, to je bila verjetno praska,etc..." , avto sem si ogledal v miru, res pa da vem na katere zadeve je treba biti pozoren.

Tako da, čez prodajalca ne morem reči ničesar slabega, res pa da nismo debatirali na polno. Jat sem bolj povedal situacijo z avtomobilom kakšen je, še manj pa mi je jasno kaj za hudiča dela človek da uniči avto takole v 2 letih
bonk.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Ne poznam, me pa zmoti opomba "Avto potrebuje menjavo baterije"

To mi daje slutiti, da se skriva neko napako, ki bi se pokazala, če bi avto vžgal, oz. bi se šlo na testno vožnjo.
Jaz bi ga poklical in vprašal, če misli dat tistih 80€ za akumulator, da bo avto brezhiben pred prodajo, ali ne. V primeru, da ne - adijo!

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sem že bil tam z mehanikom. Saj cena je OK, samo mašina je kar zgonjena za toliko kilometrov. Zato se nisem odločil za nakup, drugače mi je pa vseeno uvoženo ali ne, dokler je lepo ohranjeno.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj ti je že Narodnjak namignil, da nima toliko kilometrov kot piše. Zato pa zgleda zgonjen "za svoje kilometre".