Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Ne poznam. Izgleda OK, po mojem mnenju je edino cena malo huda za 9 let star PSA diesel.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sem tudi jaz slišal dobre stvari o njih. Itak pa pri tako novem avtu ni veliko za komplicirati. Na uraden servis na en pregled in vpogled v elektronsko servisno pa je.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Malo preglej BMW forum, je bilo že nekaj napisanega o njem, se mi zdi.
zmaga.gif

Moje osebno mnenje pa je, da so kilometri res magični, verjetno spredaj manjka 1 .. pet let star dizlar iz uvoza s takimi realnimi km bi bil preko 20k, tako da se ga našim preprodajalcem ne bi splačalo uvozit.
wink-1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Sem našel na BMW forumu ja... mah, nekako si ne upam kupovati takih sumljivih avtov, mi je pa všeč, to pa
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
pri 75k kilometrov mora biti avto kot nov. Diski, ploščice, vse na podvozju mora biti še " z listiki"
smile-1.gif

Preveri gume.

Je pa možno ja, da jih ima ravno 2x več, torej 150k km.... ( vsak drugi vpis v servisno ).

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Ja, mi je jasno kako mora tak avto izgledat pri 75k km. Saj ga verjetno ne bom sel niti gledat, ker, kot sem napisal, se "bojim" takih avtov...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jaz sem tukaj lani kupil avto iz uvoza,avto je bil last leasinga iz Padove.pogledal avto zahteval dokumente in poslikal s telefonom,klical v Padovo na servis kjer naj bi bil avto servisiran in po mailu dobil evidenco vseh servisov,ki so štimali,povedali da je bil odbijač počen spredaj,trgovec to tudi priznal ob prvem ogledu da je bil odbijač menjan in barvan,avto sem sam priklopil na tester in vse je bilo OK,peljal še do kolega ki se ukvarja z avtoelektroniko in preskeniral vse kar se da,kilometri so štimali,avto do danes po 30k km dela BP

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik PuskA pravi:
http://www.avto.net/_DEALER/re...mp;tipsort=DESC

pozna kdo tega prodajalca, je posten?

Pri njem sem kupil avto jaz in moj kolega. Oba sta bila uvožena iz Italije s magičnimi cca 90000 km. Glede na to da je na obeh avtomobilih ta trenutek cifra na števcu že precej presegla 300000 km mislim, da so kilometri dejansko bili realni. Mi pa je po cca 2 mesecih po nakupu crknil LMM - šel sem do njega, mu to povedal in mi je brez besed dal drugega. Res pa je da je od tega že kar nekaj let - takrat je imel svoj prostor še poleg WTC-ja. Glede na zapis predhodnika pa vidim, da se kaj dosti ni spremenilo. Sicer pa že samo dejstvo, da dealer obstaja že 20 let veliko pove. Kljub vsemu pa je avto vsekakor dobro pregledati pred nakupom.

PuskA

Pripravnik
1. dec 2008
117
21
18
Hvala za info, sem bil na obisku in so zaenkrat dali dober vtis, vsi papirji kot mora bit, avto tak kot v oglasu, mogoce pa celo vzamem...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik PuskA pravi:
Hvala za info, sem bil na obisku in so zaenkrat dali dober vtis, vsi papirji kot mora bit, avto tak kot v oglasu, mogoce pa celo vzamem...

pelji avto na pooblaščenca odkartaj 40-50€ pa ti bodo povedali kako in kaj,lahko tudi amzs