evo moja storija, ali je to nateg ali ne oz. kam spada... Avto moto shop iz celovske...
Gledal sem astro, papirje sem dobil razn original servisne knjige, avto za moje oke super, sam mašina je bla mastna z desne strani od zgoraj dol, tam ko naj bi bla sklopka, vztrajnik, menjalnik i think...(se ne spoznam tok) ..pa blatnik postrihan povrsno, tk da je blo neki barve napacano po plastiki okol sprednje sipe
sporocim trgovcu da mi je pac avto okej, da bo ga bo prisel preverit se moj mehanik, trgovec rece da lahko pa da lahko avto tud peljem na pregled na katerikoli servis v LJ, na moje stroske itd...
naslednji dan pride moj mehanik, avto spoliran u nulo masina frisno oprana, brez sledu cesarkoli... watafak okej, pa ze... avto mu deluje okej... zakaj so prali motor?...
dobro, js recem trgovcu zrihtaj oplovo servisno knjigo, pol pridem tja pa peljema avto na servis na pregled... pa ga klicem danes in rece, imam servisno knjigo, super, jaz recem gremo na pregled na AMZS. pa zacne tip jokat, na amzsju nimajo pojma, na amzs nimajo racunalnika za avto priklopit, oni ti ne bojo mogli nic preverit tralala, traja pol dneva da pogledajo, moras se narocat itd... zaupaj izkusenemu trgovcu... ... odgovorim, da meni je cisto vseeno kaj on misli da na amzsju majo in nimajo, js pac hocem avto peljat tja na pregled...
... pa rece trgovec, da v tem primeru moram placati aro, ki mi jo oni vrnejo SAMO V PRIMERU da amzs ugotovi da je bil avto totalka razbit ali v primeru da dokažejo da so bili kilometri zbiti.... falalepadoberdan, vsaka cast tistemu ki bo dal 10k za ta avto, brez dokazljive zgodovine in brez resnega pregleda...=)
najvecji problem pri prodaji pa je bil da nisem zaupljiv kupec haha