Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

B81

22. jul 2007
36.955
10.513
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Pozna kdo Fordove 2.0 bencinarje?? Sem gledal malo teste in niso neki pretirano varčni motorji. Sam avto zgleda pa kar konkretno
smile-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8117471&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8163543&show=1

V Fiesti porabi okoli 9l pri normalni dokaj dinamični mešani vožnji, potem si lahko predstavljaš koliko šele v Mondeu ki ima pol tone več.
grin1.gif

Vožnja po omejitvah (ali tu nekje
smile-1.gif
) relacija in malo mesta poleti <8, pozimi 9....sklepam da samo mestna vožnja pozimi okoli 10...

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
KSZ

Je že kdo kupil avto pri njih oz jih pozna kdo? Ai Avto d.o.o.

Vsi avti se tak lepo svetijo...
Evo tkole, ta avtoprodaja se mi zdi
zmaga.gif

Ne poznam jih, iskal kolega bavarca in tm so mel 530iX.
Prodajalci stojijo za avti in se tudi spoznajo, avti so v zaprtem prostoru (večina) in so res za pogledat.
Kar sva midva gledala so imeli vsi servisno in ni bilo za videt da kj mutijo. Avti spucani v nulo
zmaga.gif

Jst jim dam 9/10 zaradi odnosa ker sva gledala avto za "samo" 15T in so naju mal pustili čakat, ker so skakali okrog enga ki je gledu avto za 25T
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kokr vem so se nekaj preimenovali in naj bi mutili?

Tudi jaz sem skoraj kupil A6 3.0 TDI, ki je bil kot iz škatljice. Pucajo pa res dobro, pa tudi fotke na anet. Je pa treba bit najprej pozoren, ker za slikanje menjajo feltne in ne dobiš npr. Rotor feltn zravn pri Audiju.

edey

Zelenc'
18. feb 2009
1
0
1
Zanima me če ima gdo kakšne izkušnje z ABC Avto d.o.o, celovška lj? Dobrodošla je vsaka informacija pozitivna kot tudi negativna
smile-1.gif

LP

B81

22. jul 2007
36.955
10.513
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Kako je pa s pisno garancijo kilometrov? Si lahko z njo vsaj rit obrišeš ali še to ne ?

Garantirajo ti, da ima avto npr. 95 000 km. Če ti shodi turbina, gre kakšna šoba, morda sesalni kolektor itd....je pač stvar tveganja. Kilometrov ima še vedno 95 000.
Čisto nepomemben podatek oz. storitev. Garancija ima težo, ko pokrije težje okvare, ne pa garancija kilometrov, kaj boš s tem.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Mondeo
Če pozna kdo to vozilo ali pa ima čas za pogledat. Če je avto uredu in bo za kake 3-4 leta, ga kupim. Pa še tistmu k bi pošnofal, dam za pir ali 6.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kokr vem so se nekaj preimenovali in naj bi mutili?

Tudi jaz sem skoraj kupil A6 3.0 TDI, ki je bil kot iz škatljice. Pucajo pa res dobro, pa tudi fotke na anet. Je pa treba bit najprej pozoren, ker za slikanje menjajo feltne in ne dobiš npr. Rotor feltn zravn pri Audiju.

sam to je pa bolano
10.gif

kupim avto tak kot je na sliki.

sicer imajo v opisu "- lahka - ALU platišča:18-COL+20-COL-ROTOR-DOPLAČILO", sam kak nej jst vem kak se kerim feltnam reče? Če jih vidim na sliki, ma da so tut pol na avtu.
jezen.gif

Takih se je sigurno za izgobibat, če že pri takih zadevah drkajo
rolleyes-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Kako je pa s pisno garancijo kilometrov? Si lahko z njo vsaj rit obrišeš ali še to ne ?

Garantirajo ti, da ima avto npr. 95 000 km. Če ti shodi turbina, gre kakšna šoba, morda sesalni kolektor itd....je pač stvar tveganja. Kilometrov ima še vedno 95 000.
Čisto nepomemben podatek oz. storitev. Garancija ima težo, ko pokrije težje okvare, ne pa garancija kilometrov, kaj boš s tem.

garancija na kilometre je pač to, da ima res tolk kilometrov. če ugotoviš, da jih nima res, je pa vprašanje na kak način se naprej meniš.

garancija, če pa kaj crkne je pa tudi tko spisana, da krije vse in hkrati nič
crazy1.gif
Se je potem včasih boljš sklicevat na stvarno ali skrito napako.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Ma po moje so vse te garancije ok, dokler je vse v redu. Ko jo pa moraš enkrat uveljavljat, pa verjetno izvisiš...

Naj pove nekdo, ki jo je imel in uveljavljal.