Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Tudi mene Renault ni všeč, saj sem imel sam pri Kanguju in prijatelj pri Laguni zelo veliko problemov (oba dizla prvi 1.5 drugi 2,2 kateri ni bil dobri 1.5 je uredi) , sploh elektronika,senzorji tako da se držim proč (pač slabe izkušnje), KIA ceed katera je letnik 2008 sedaj ima 120.000km pa nobenega problema do sedaj.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
eh pa ti nisi resen....

Argumentiraj!

Si slišal, da je kija zanič, ker ti je od babice zanec in njegov prijatel, ki ima sina, katerega sošolec je imel...
stupid-1.gif

ja seveda..... ti imaš prav, Kia je res več avta za vaš denar
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
90KM imel v picasoju. Prazen je še šel. Ko nas je blo pa mal več, so se pa klanci kr poznali. težav pa z motrojem ni bilo.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Jello, to vem. Nazadnje sem kupil avto iz Celja. Vozim bolj kot ne brez problemov že 7 let.

Glede na to, da so to vsi uvoženi avti iz lizingov, bi preveril servisno zgodovino na osnovo VIN-a. Merilec debeline barve (sicer me ne moti, če je bil kak blatnik štrihan), pa testna vožnja...

Je VAG servisni bazi res za zaupati? Kako preveriti, da avto ni bil npr. ukraden nekje v nemčiji?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Pozna kdo? Kako so kej te avti in mašine za 10k letno?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8156735&show=2

No sem ga sel pogledat, pa...kaj pa vem,
voznikova vrata neki pokajo ko odpreš, bojda hiba renoja?
mau je ubuškan
V lonc nek na sred ropota,lah da je kak prekat pudrt?
Sam en servis je narjen na 30k, ker je tko kao v navodilih
Zadni gumi slabi, spredne dokaj nove
brez vinjetke

Ostalo pa vredu, za te kilometre tko hudga najbrž ne more bit, mašina me ne skrbi, mau me edin to, kok kej pogost kej odpove pr renoju?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Zakaj mu pa lučka za servis gori? Dizli imajo res na 2 leti ali 30.000km predpisan servis, za bencinarja pa nisem prepričan. Tudi lučka mu 6000km pred servisom še ne bi svetila. Lonec prehitro ropota.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Jap lucka mu že guri, za lonc nism prepríčan, s am tm pač nekí ropota, sodelavc prav da najbrz kej v loncu al je pa kej za pušvasat. Mau hit se tud men zdi, sm mam 80k km, pa je use še tip top ceu avto. Ja da ma gume tok znucane sm tud sam mislu da ma 2x tok km, ker letne je baje že prudal, se prau ni sam zimske gonu, servisno je pa pokazu, da je en servis narjen, če je prava. Bom vidu, mi je pa čudn zakaj ne nardi servisa če mu utripa pa sam enga naredu u teh letih.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Aja, mu neb smel še utripat, ne začnemau prej? Ne spuznam se jst tok, ze tko sudelavcu tezim, da gre z mano, zato tud še tuki za mnenje prašam, pa gledam recimo za dokaj neproblematično mašino pa ne star avto, rabm pa nujno neki večga, moj kupe je mau bogi za zdaj ko smo trije
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Jap lucka mu že guri, za lonc nism prepríčan, s am tm pač nekí ropota, sodelavc prav da najbrz kej v loncu al je pa kej za pušvasat. Mau hit se tud men zdi, sm mam 80k km, pa je use še tip top ceu avto. Ja da ma gume tok znucane sm tud sam mislu da ma 2x tok km, ker letne je baje že prudal, se prau ni sam zimske gonu, servisno je pa pokazu, da je en servis narjen, če je prava. Bom vidu, mi je pa čudn zakaj ne nardi servisa če mu utripa pa sam enga naredu u teh letih.
Jaz imam dizla, sedaj 45k km. Letne je sigurno imel Michelin Energy Saver, da gre kdo takšne gume prodat je enostavno butl. Z letnimi sem prevozil 35k km, pa še niso na polovici, ostalo pa zimske, ki so še nove. Servis je bil delan na pooblaščenem servisu? Imam namreč občutek, da se ključ prižge ko si zamudil servis, prej pa te samo ekranček ob vžigu opozori na xy kilometrov do servis.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Citat:
...ker letne je baje že prudal, se prau ni sam zimske gonu

Tole jaz nebi glih verjel. Zakaj bi prodajal gume, dokler še imaš avto? Ali jih daš poleg avta kot "ocvirk", ali pa jih prodaš, ko si se avta že znebil. Poleg tega, rabljene gume so itak na trgu vredne pol k, zato ne vem zakaj bi jih posebej prodajal za par 10 eur.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Servis mislm da pri realu ja, ker v prvo ni mel servisne pa sm reku da brez se nimamo kej ment, po je pa najdu, k so mu na realu povedal, da se belez kar v uni bukli z navodili zadaj. Ma ja, spredne ma nove, zadne pa čist zgonene
shocked-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Meni je avto sumljiv, saj je prepoceni, pa še čudne navedbe glede pnevmatik... Tudi oprema je precej osnovna, potrudi se dobiti kakšnega dynamique.

Ali je res prvi lastnik? Če je bil avto kupljen na renault financiranje, je morda še v garanciji? Drugače pa z VIN na servis, pa se bo morda tam kaj dodatno razjasnilo. Če je ti lastnik ne posreduje VIN, potem je vse jasno = obvoz!