Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No, samo mal na samopromocijo in na vabljenje kupcev z alterja zaradi provizije mi je zadišalo zadnjih par tvojih postov. Te pa ne poznam, zato čist verjetno, da so avti res 1A kot praviš
smile-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Meni se zdi fer cena, glede na osnovno bencinsko motorizacijo, osnovno opremo in dejstvo da je zunaj že facelift.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Imaš nov avto, ki pa je po dokumentih (prometna) star tri leta. Za nekoga, ki dela veliko kilometrov idealna izbira, samo ta bi diesel. Če ga pa kupi ''povprečen'' slovenec, bo imel pa čez tri leta 45000km, prodajal se bo pa 6 let star, bo pa na alterju med nateguni, ker je nemogoče, da bi avto višjega razreda imel tako malo kilometrov.

elamhico

Zelenc'
11. mar 2014
10
0
1
pozdrvljeni!

Odločam se za nakup avta pri avtohiši Ai Avto d.o.o.
PRODAJA IN ODKUP VOZIL
Bravničarjeva ulica 11
Ljubljana

Zanima me vaše mnenje in izkušnje,kod jih ima...Malo se ratal skeptičen ,ko sem na dnu oglasa zasledil text "-MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV,ZATO PROSIMO,DA TOČNOST PODATKOV PREVERITE PRI PRODAJALCU PRED NAKUPOM VOZILA.."...Ali je normalno,da prodajalec da št. šesije avta,da lahko preveriš zgodovino od avtomobila?nebi rad bil nategnjen,če me razumete?! Raje bi se prej prepričal,ali je kilometrina realna...

Hvala v naprej,lp

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
To spodi ni nč tazga, verjetno 'kao' sfalijo datum prve registracije alpa dopišejo kakšno opremo, k je sploh ni...
smile-1.gif

Normalno bi ti mogu dat št. šasije...

Za ker avto se pa gre?

elamhico

Zelenc'
11. mar 2014
10
0
1
opel insignia...z št. šasije grem pa na pooblaščen servis opla,tam naj bi vidu zgodovino avta...če je ni,potem je to kar si mislim...