Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Pozdravljeni,

imam eno čudno vprašanje... je že imel kdo izkušnjo da je imel avto več kilometrov kot naj bi bilo logično? Gre za to, da imam ogledan avto, ki je še eno leto v garanciji, prejšnji mesec je imel redni servis pri 60k km, ta mesec pa jih ima 70k km. Hmm. Gre morda za to, da so na servisu napisali nekoliko manjšo število km v servisno knjigo, da vozilo ne bi ostalo brez garancije?

Lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja sem imel in verjetno smo jo imeli že vsi.

V razmislek. Kolega ima A3jko. Kupil novo. Avto je vedno servisiran na poblaščencu v lj. Na števcu ima 2x več, kot v servisni knjigi.
smile-1.gif

Za pivo se da vse se zrihtat v naši banana republiki. Pijančki so povsod.

Hočem reči, če ti nekaj ne "diši", stran od avta.

Mike Brewer je rekel: "nikoli, nikoli nisem kupil avta na podlagi prevoženih kilometrov. Vedno sem se zanašal na instinkt".

Goddamn right !
smile-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
KSZ
V Touaregu vem iz prve roke da pije krepko cez 13 litrov v osnovi, pa me zanima, koliko manj - če sploh, pije v tem avtu, ki je manjši, lažji in bolj aerodonamičen.Pa tudi, če je tako letargičen in počasen v tem avtu.
Nima turbine, zato mi je zelo zanimiv in sprašujem, če je sploh kdo šel pogledat kak tak avto ali ga celo imel na preizkusu.
Če pa tega junaka ni, pa tudi nobene panike.
lp

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Zanima me, če kdo pozna omenjeno avtohišo in kakšne so izkušnje z njimi? Zanimam se za sledeč avto:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7548081&show=1

Imajo ene par takih lagun, max oprema, ki je možna. Moti me edino, da ima majčken zguljen volan (baje je to slaba točka pri teh lagunah in da pod tovarniško garancijo zamenjajo).

Mnenja? Dober avto za dober denar (nov stane nekaj čez 30k s to opremo). Je pa uvožen iz ITA, ampak ima elektronsko evidenco servisiranja in kilometrov.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Biciklari pravi:
poglej še koliko cestnine imaš za plačat
smile-1.gif
To je vsaj konkretn avto pa tud če da za cestnino, kolega je kupu 130i pa vse skp nč od avta - je pa "brutalno bolan avto"
cool-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Trenutno imam doma 116d - na posodo. Motor mi je odličen. Vse ostalo, predvsem pa stalno poskakovanje in nabijanje podvozja, je pa katastrofa. Sumim da tudi zaradi RFT gum.
Ko sem imel 135i, sem pa užival. Tko da, zgleda da mi malo večji bencinerji bolj sedejo.
Kaj si pa ti mislil pod "bolan"avto?Meni 135 ni bil nič preveč brutalen, razen od 240 dalje sem imel občutek, da ne sedi ravno najbolj stabilno na avtocesti.Verjetno se mu pozna, da je malo ozek oz ne leži tako široko na cesti kot kak večji avto z istim motorjem.
Upam, da VW 3.2 lahko približno nudi občutek iz 135.Zato sprašujem za ta motor.V Toaregu je pa pogreb - iz prve roke,50.000 prevoženih.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Upam, da VW 3.2 lahko približno nudi občutek iz 135.

Ne more. Potem raje glej za kakšno 335i, se jih dobi sedaj že za "smešen" denar.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Ocenjujem, da pišete to iz raznih testov? Dvomim, da je iz prve roke , kajti drugače nebi pisal kaj takega.

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Iz prve roke lahko povem za 3.2 v Touaregu in na 50.000 prevoženih, za 135i pa na 2 meseca in približno 3000km.
Ker to ni ravno veliko, v primeru 135, hkrati pa lahko boleče zavajojoče glede na Toarega, sem pa č vprašal nekoga glede takega motorja v Passatu.
Za ostale pa ne vem, kaj in kako so z lastnimi izkušnjami.
lp

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Ocenjujem, da pišete to iz raznih testov? Dvomim, da je iz prve roke , kajti drugače nebi pisal kaj takega.
sprasujem se.gif

Ne razumem, si se ti vozu v 130i al pa 135i? Jst sm se kot tudi v 3.2 VW (ne glih passatu)
Kaj te moti pri napisanem da je 1ka z 266hp+ brutalen avto?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Zanima me, če kdo pozna omenjeno avtohišo in kakšne so izkušnje z njimi? Zanimam se za sledeč avto:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7548081&show=1

Imajo ene par takih lagun, max oprema, ki je možna. Moti me edino, da ima majčken zguljen volan (baje je to slaba točka pri teh lagunah in da pod tovarniško garancijo zamenjajo).

Mnenja? Dober avto za dober denar (nov stane nekaj čez 30k s to opremo). Je pa uvožen iz ITA, ampak ima elektronsko evidenco servisiranja in kilometrov.

sprasujem se.gif