Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj se tolko z drugimi obremenjujete ?
rolleyes-1.gif

najdite mi rajše eno A4ko, >2001, 1.8T
grin1.gif

Ajde ni mi všeč, ko nekdo vpraša o mnenju za avto z recimo 75 PS in potem frajer reče, da to ne gre nikamor. pa ne rabjo vsi za dirkanje in preseravanje kako to gre...... Ni vse v konjih.

E, točno to, ni vse v konjih! In s 150+ konji ste začeli vi ne jaz. Obstajajo avti ki z 80 konji gredo čisto spodobno in obstajajo avti ki z enakim številom konjev ne gredo niti približno spodobno. In ta Mito (v kolikor je v njem enak anemičen motor kot v Grande Puntu) spada med slednje.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj se tolko z drugimi obremenjujete ?
rolleyes-1.gif

najdite mi rajše eno A4ko, >2001, 1.8T
grin1.gif

Ajde ni mi všeč, ko nekdo vpraša o mnenju za avto z recimo 75 PS in potem frajer reče, da to ne gre nikamor. pa ne rabjo vsi za dirkanje in preseravanje kako to gre...... Ni vse v konjih. Dobro za nekatere tu ja in ti vsiljujejo svoje mnenje vsem. In če nekdo sprašuje o kakem avtu z 55KW tega avta sigurno nr bo rabil za dirkanje ampak za prevoz od točke A do točke B. Z čim manjšimi stroški zavarovanja in vzdrževanja.

Polo z 75KM zna biti kar raketa.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja, primerljv dizel porabi cel liter manj tako da je tole res pravi požeruh. Sploh za nekoga ki recimo dela kakšnih 15k km na leto in mu ni za poslušati traktorskega ropotanja.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
požrešen dizelj, če pije samo liter manj

aja, jaz nimam probleme s porabo, meni bi bil ta motor najbrž prva izbira v tem avtu

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
7l/100km je popolnoma normalna poraba za avto takšne velikosti s 170ps dizlom. V normalnem svetu vsaj, na alter.si se seveda pričakuje, da bi še kakšen 535d s 300ps moral porabiti 5l/100km, ker ima pač D v oznaki.
grin1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
kaj jaz vem... meni se 7l za v bistvu precej lahek in aerodinamičen avto ne zdi malo

razen če imamo spet različne poglede na to kaj je normalna vožnja, pa bi pri meni na koncu res pil 5
nahrung002.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kaj jaz vem... meni se 7l za v bistvu precej lahek in aerodinamičen avto ne zdi malo

razen če imamo spet različne poglede na to kaj je normalna vožnja, pa bi pri meni na koncu res pil 5
nahrung002.gif

Če malo preletiš spritmonitor.de se tudi poraba vseh ostalih konkurenčnih avtov v tem rangu (2.0d, okoli 170ps) giblje v rangu 7 litrov tako da se ti očitno samo zdi ja. Kako pa ti voziš in kakšno porabo dosegaš s svojim avtom pa jaz nevem.
smile-1.gif