Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Hja sam M paket pa zgleda original.

Glede masti na armaturo so pa vsi isti. Vsaj čeljusti ni šel na rdečo barvat, kot Avtolan Audije.
bonk.gif

Šipe majo gor tud folijo, pa se vidi malce robu, problem je, ker ni enakomeren. Plastike imajo povsod malce več znakov "obrabe", kot bi si mislil za teh 55kkm.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, samo volan....lepo je da je radio professional. Glede notranjosti je res obupno, da so sedeži čista baza, gledam načeloma samo take z alkantaro (Blue shadow..), so mi pa tudi performance zici všeč.
grims-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Lahko da se motim ampak koliko se spomnim izpred nekaj let nazaj ko sem kupoval e90 (sicer pred LCI, lahko da je z LCI bilo kaj drugače) je tovarniško bilo možno dobiti zgolj kompleten m sport paket in ne kar nekaj malo po kosih. Tako da če je ta original bi moral imeti še najmanj športne sedeže, m platišča, črn strop in še kaj bi se verjetno našlo.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja, samo volan....lepo je da je radio professional. Glede notranjosti je res obupno, da so sedeži čista baza, gledam načeloma samo take z alkantaro (Blue shadow..), so mi pa tudi performance zici všeč.
grims-1.gif

BMW se zame začne pri minimalno takšni opremi, da bi bil avtomatik je samo še + ...kar je pod tem me niti malo ne interesira, raje nimam bmw-ja, vozil že tudi te z "osnovno" opremo in me ni lih impresioniral. to je to http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7723359&show=1

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Pozna kdo?
VECTRA 2.2DTI
Edina napaka ki se je pojavila prejsni mesec je da javlja napako na cim modulu na volanu..pozanimal sem se in je strosek popravila 150-180 eur..
sprasujem se.gif

Kaj je to? Se da za silo vozit?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Hvala.

Mehanik mi ni "dosegljiv" in med vikendom bi kolega šu avto pogledat in eventuelno kupit , zato sprašujem glede te okvare.
Najbolje da počaka pon.
cool-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Uu, tega pa dnevno videvam v Mengšu. Je pa parkiran zraven "pekarne"...mogoče od peka?
Lep avto!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nekaj stvari bi bil pripravljen tudi sam pomenjat, ker se dobi polno BMW performance robe, ki je veliko lepša/boljša kot original tudi če je iz M paketa.

Ta iz linka, katerega si dal, je bil v nemčiji 16500€ in je definitivno ta Slovenski prodajalec dal manj kot 16k€ zanjga. Bom šel raje sam iskat, mi ni zdaj noben problem. Pa april 2011 je velika razlika in 55kkm tudi nekaj pomeni, če on drugi tolče že 134kkm.

Moram it tega k arviju še enkrat gledat, da sedem notri. Avtomatika pa pač ne bi, sem še premlad in bi rad šaltal!