malaysian airline part 2

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ja, ampak sankcije (kazni) so pa kreirane na podlagi propagande, ne dejstev in preiskav.

Bi bil rad ti kaznovan/sankcioniran na osnovi propagande in ne dejstev in preiskave?
Bi rad, da si v medijih označen za morilca na osnovi propagande in ne na osnovi, da si obsojen na sodišču?

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rusija, kakopak

bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Če ne bi rusija podpirala sodrge na vzhodu, do tega sploh ne bi prišlo.

Ali zanikate tudi to, da jih rusija podpira?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ni na nas, da dokažemo, da jih ne podpira. Dokazno breme je na tebi, da dokažeš, da jih podpira.

Nazadnje urejeno:

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če ne bi rusija podpirala sodrge na vzhodu, do tega sploh ne bi prišlo.

Ali zanikate tudi to, da jih rusija podpira?

In kot prvo dokaži sploh kdo je "sodrga" v tem sporu.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Čečeni z bojnimi izkušnjami iz Afganistana so OK sodrga?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Imaš prav. Tukaj smo čisto zašli. Tukaj je tema o sestreljenem letalu in je prav, da se tega držimo. Splošne pogovore o Ukrajini pa nadaljujmo tam.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Imaš prav. Tukaj smo čisto zašli. Tukaj je tema o sestreljenem letalu in je prav, da se tega držimo.

Čisto tako me zanima (drugače nisem brala cele teme), če so že ugotovili, ali so bili zraven letala res vojaški lovci kot spremljevalci...ali so bile to samo govorice?

hvala
roza.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.929
2.343
113
za šankom
eni pravijo da je res,drugi da so to le govorice,bolje da ne bereš cele teme,ker jaz sem jo in sem prišel do zaključka,da upam da pri nas ne bo kakršnih koli konfliktov ker da je en narod tako politično kot osebno razceplejn še nisem doživel

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Imaš prav. Tukaj smo čisto zašli. Tukaj je tema o sestreljenem letalu in je prav, da se tega držimo.

Čisto tako me zanima (drugače nisem brala cele teme), če so že ugotovili, ali so bili zraven letala res vojaški lovci kot spremljevalci...ali so bile to samo govorice?

hvala
roza.gif

Priče so potrdile, da so v zraku leteli lovci. Zbrisan BBC-jev prispevek (s klikom na CC dobiš angleške podnapise):

Tukaj pa je predstavitev pomočnika ruskega obrambnega ministra 3 dni po nesreči, kjer med ostalim, tudi predstavijo posnetke radarjev ob času nesreče, ki dokazuje, da je v senci potniškega letala letelo ukrajinsko vojaško letalo (od 15:20 naprej):

Priporočam pa ogled celotne predstavitve.

Nazadnje urejeno: