malaysian airline part 2

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Umrlo je 283 ljudi, kriv ne bo nihče, dobili pa smo dober comedy show. Debate o krizi v Ukrajini so na enakem noviju kot slovenske debate o partizanih in domobrancih - kup odraslih ljudi na mentalnem nivoju 15-letnikov riše smajlije, iz riti vleče teorije o potnikih, ki so bili mrtvi že v Amsterdamu in tako dalje - dejstvo, da je umrlo 283 ljudi, pa je tu povsem nepomembno.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Pri vseh teorijah zarote je meni zanimivo samo eno: ce bi ukrainci sestrelili letalo, zakaj teroristi niso pustili prieskovalcev zraven,

Ker so preizkovalci znamka Zahoda.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ah, nič novega. To risanko sem videl že zjutraj na CNN.

Naj sproducirajo američani satelitske fotke BUK enote, ki je izstrelila raketo!

Ne rabimo risank! Rusi so predstavili satelitske slike, posnetke radarskih sledi - trdi dokazi. Takole animacijo lahko sproducira študent na FRI-ju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Saj je na linku opis, kjer je bolj podrobno opisano, tista slikica je pač...slikica te osebe na fb, na uradnem linku ni nobene slikice.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Za enkrat so vsi dokazi, ki so jih sproducirali v US tole (vsaj za kar jaz vem):

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Seveda vidim, a kot ti govorim, spet goflanje podprto le z YT video posnetki, ki smo jih prežvečili že neštetokrat.

Pokažejo naj satelitski posnetek BUK enote separatistov, ki so izstrelili raketo, če vejo, od kod je izstrelek prišel!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Že pri iskanju prvega malezijskega letala smo videli, da satelitski posnetki ne pomagajo kaj dosti, če ne veš točno kam gledat. Vseeno ni to območje veliko kot en travnik. Omenjeno je, da so videli premik BUKa nazaj v rusijo na keterem manjka en izstrelek.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Pa če pravijo, da točno vedo trajektorijo izstrelka! Torej vedo, od kod je izstrelek vzletel! Pokažejo naj satelitski posnetek enote, ki ga je izstrelila.

Ali pa še bolje. Naj raje sproducirajo audio posnetek, ki ga je SBU zasegla kontroli letenja v Kievu, kjer je pogovor med kontrolo letenja in avionom! To je trden dokaz, ki ga imajo. Zakaj ga ne predočijo? Prikrivanje dokazov je zločin! Kako to, da noben zahodni novinar tega posnetka ne zahteva, ko pa je šlo za MH370 so pa novinarji nergali, dokler audio posnetka malezijci niso v živo predvajali?!?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Odgovoril v drugi temi, ker vidim da malce mešaš
wink-1.gif

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Ce niso bili sposobni lansirat resnice o "izginulem" letalu Malaysian Airlines, jo je za tega sestreljenega, v vsem tem kaosu, utopicno prcakvat..

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ksz...

glede na to da so danes separatisti sestrelili še dva ukarinjska aviona se mi vedno bolj dozdeva kdo je kriv tudi za malezijsko letalo

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
zanimivo kako poteka debata tukaj

Noben nima kakršne koli možnosti, da reče drugače kot AndY1 (oz. ima samo ne velja). Kolikor se meni dozdeva AndY1 ni "rusofil" ampak anti USA. Če bi američani rekli 1+1 je 2, bi AndY1 čakal, da rusi (ali kdorkoli ne USA - ali povezan z USA) to potrdi drugače to ni res.

Ne pravim, da imajo ameriačni prav, tudi ne pravim da imajo rusi prav....toda čisto vsako izjava vsakih pa tudi ni treba vzeti kot laž in jih [cenzura] ker si pač proti njim. Spremljam celo temo in jo je zaradi nekaterih prav težko spremljat .

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Kaj pa?

Edit: Seveda sem zapel za BUK, sej do sedaj so stalno govoril BUK oz SA-11.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
zanimivo kako poteka debata tukaj

Noben nima kakršne koli možnosti, da reče drugače kot AndY1 (oz. ima samo ne velja). Kolikor se meni dozdeva AndY1 ni "rusofil" ampak anti USA. Če bi američani rekli 1+1 je 2, bi AndY1 čakal, da rusi (ali kdorkoli ne USA - ali povezan z USA) to potrdi drugače to ni res.

Ne pravim, da imajo ameriačni prav, tudi ne pravim da imajo rusi prav....toda čisto vsako izjava vsakih pa tudi ni treba vzeti kot laž in jih [cenzura] ker si pač proti njim. Spremljam celo temo in jo je zaradi nekaterih prav težko spremljat .

Mah, kakšen rusofil, samo dosti imam te ameriške lažnice propagande za izgovore za napad na države. Hočem resnico, pa četudi je izstrelek izstrelil sam Putin.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Sej ni treba iskat resnice, dost je ce ves, da USA s svojimi zavezniki okupira Ukrajinsko ozemlje, tko kot to pocnejo po svetu ze od kar je ustanovljena sama ZDA.
In dejstvo, da so trenuno vpleteni, in glavni akteri stevilnih vojn po svetu, govori zase!