Majkl je car

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tudi Berger ni lih klosar
grims-1.gif

sam ni pa džek
grims-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jebes takega "dzeka", sem raje clovek in klosar, kot peezda in sampion..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jebes takega "dzeka", sem raje clovek in klosar, kot peezda in sampion..
Res ste papki kle, se obešate na napake, katere je storil, kakršne delajo tudi drugi, a so manj opazne, ker pač akterji niso na nivoju...
Seštejte še, koliko so vsi dirkači v sedanji karavani F1 prispevali v dobrodelne namene, pa primerjajte s tem, kar je prispevala tako ''opevana'' peezda...
bonk.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Schumacher je lastnik večino rekordov v F1, kar dokazuje da je najboljši voznik vseh časov. Sam sicer navijam za Ferarri in ko je Schumi vozil za Ferarri sem navija zanj, v tej sezoni pa ne. Glede njegove osebnosti jaz ne bi razpravljal (daroval je res veliko denarja in je dobrodelen), po drugi strani pa res ne zna prenesti poraza, vsaj v prejšnjih sezonah ga ni znal!

Itak pa F1 ni to kar je bila včasih (Senna, Hill, Scumacher, Prost, itd.)

I

Izbrisan uporabnik #488

Zaradi lakote tudi nonstop umirajo, tam pa trošijo milijone za bencinske hlape...

Zakaj je Senna sploh dirkal v nedeljo, najbrž je hotel zmagati a ne?
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Eno je, da dirkas, se zaletavas, prerivas..pac dirkanje. Drugo je, da se delas angelcka in francoza, ko sam ves, da si nekaj namerno storil.. cherry on the cake je, pa da pol druge obtozis za incident
crazy1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj je Senna sploh dirkal v nedeljo, najbrž je hotel zmagati a ne?
smile-1.gif

Najbrz. Tako kot ostali vozniki, vkljucno z Brabhamom. In s tem zelis povedati kaj - da je potem normalno skakati kot opica, kar je en pocel, ostali pa ne ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Če še prvi stavek pogledaš, se ne bi smel noben več veselit.

Drugi pa niso bili tako veseli, ker niso zmagali, a ne?
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Majmun je tole zaigral kot Inglesias na kitaro. Pač je hotel "popravit" zadevo, pa mu ni zneslo. Resno mislite da je jokal za Senno?
bonk.gif

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
To se pa strinjam z spidijim, vsekakor je zaigrano. Ker je vedel, kako je za*ebal in je moral nekako popravit škodo. Pa ni bilo zadnjič.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej. Schumacherja ne maram, in če je statistično najboljši dirkač, okej, naj bo, ampak za moje pojme ni bil nikol extra driver. ampak vseeno ena meja mora bit.

človek se zjoka, dobesedno, ne moreš tako igrat, ker se spomnem, da je jokal tam cel čas tiskovne konference. c'mon, ne bi pol vozil bolid naokoli ampak bi igral v raznih filmih ...