Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Daj, ne bluzi. Kaj pa, ko je Lauda vozil, pa se je nekdo pred njim razmontiral in je avto zagorel, Lauda pa gladko mimo. Ko so ga vprašali, zakaj se ni ustavil in pomagal, je pa izjavil, da je plačan za dirkanje, ne za ustavljanje. To je bilo seveda pred njegovo nesrečo.
Zakaj pa nihče na Laudo ne onanira? Ali pa na Senno in Prosta, ki sta namerno v dveh incidentih izločila drug drugega? Pri čemer je Senna to celo javno napovedal. Pa ne gre za to, da sem za kogarkoli od naštetih, vsak je bil po svoje car v svojem času. Smešni ste mi kvečjemu primerki, ki vas prizadane nekdo, ki ima tako malo vpliva na vaše življenje, da se pripravljeni zlivati cele strani žolča zaradi nečesa, kar ni nič drugega kot malo kruha in iger.
Ni čudno, da tisti, ki zares odločajo o vaših življenjih, tako z lahkoto manipulirajo z vami.
p.s. Zame so televizijski športi samo zabava, nič več. Nisem goreč navijač nikogar, ker se mi to absurdno zdi, mi je pa občasno zanimivo spremljati določene dogodke zaradi dogodkov samih.