Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
super, hvala za infoŽe nekaj časa jih gledam, če bo finančno šlo, potem sigurno vzamem aurisa.
auris ima klasičen CVT, naj me Utiševalec ali STJV popravita drugače. Prius je čisto druga zgodba.
Ne, PSD (power split device, kot mu reče Toyota, oz. "menjalnik") je pri vseh enak.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Meni je najbolj všeč nova Mazda CX-3, sploh v kombinaciji z AWD.
Drugače je tudi nova Vitara precej všečna.
Citat:
Testiral sem čisto novo 1.4 turbo z ročnim menjalnikom, poraba pri moji vožnji je bila okoli 7,5 litra. "Terenček" gre spodobno, motor potegne dosti boljše kot atmosferski 1.6, vendar čudežev vseeno ne smeš pričakovati. Hecno je edino da pri S opremi ni mogoče naročiti šibedaha.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Testiral sem čisto novo 1.4 turbo z ročnim menjalnikom, poraba pri moji vožnji je bila okoli 7,5 litra. "Terenček" gre spodobno, motor potegne dosti boljše kot atmosferski 1.6, vendar čudežev vseeno ne smeš pričakovati. Hecno je edino da pri S opremi ni mogoče naročiti šibedaha.
Blazno pomembno, da 1.4 turbak z direktnim vbrizgom potegne bolj kot 1.6 bencinar. Slednji je večen, turbo bencinar bo pa vedno bolj obcutljiv kot vsakršen dizel s še krajšo življensko dobo. Ni važno koliko stane, samo, da se špara. So že pogruntali, eni zadnjih, da se ne splača delati preveč vzdržljivih avtomobilov.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer da komentiram, star suzukijev 1.6 bencinar ni ravno vrhunec zanesljivosti in vzdrzljivosti, pa tudi z avtomatom se nikamor ne premakne.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer da komentiram, star suzukijev 1.6 bencinar ni ravno vrhunec zanesljivosti in vzdrzljivosti, pa tudi z avtomatom se nikamor ne premakne.
Imaš glede te izjave kak podatek, o zanesljivosti 1.6 bencinarja mislim?