Mahoni..vprašanje for you

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
ti je panoramic odgovoril. vsakdo lahko zadrzi storilca ki ga zasaci pri izvrsevanju kaznivega dejanja. Ne smes ga pa razbit kot kanglo. Zdej pa ce sta dva je mal neumno se izpostavit. Poklices 113 in zacnes okol objekta gledat ce je kak avto ko ga ne poznas (ce je skladisce in je noc je opcija da sta tam samo tvoj pa avto od vlomilcev) in mu lepo gume spustis, tablice zapises itd... In pol cakas na prihod policije. Ce vmes prideta ven in ocenis da bi enega obvladal lahko probas.... Ampak ne smes pa ti nekoga poskodovat. Ok ce si ga hotu prijet in sta se ruvala...ne bo pa slo cez da si mu roko zlomu pri tem... Pocakas na policijo prej pa nardis kar sem ti napisal zgoraj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.450
7.147
113
pri taščici
Nasemu sodstvu ne zaupam, zato bi se drzal nasveta cedevite in njim podobne. Mogoce klical 113 vendar potem si prica in spet na sodiscu. Roparja si bosta privoscila ceferina, ti pa bos dobildrzavnega odvetnika. Nadaljevanje zgodbe je bolj ali manj znano vnaprej

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
. Če začneta bejžat, kličeš 112 in tečš za njima in sproti usmerjaš policiste kje sta.

hysterical-1.gif

Ja pol ka jih boš razbil ane :D

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
kdo pravi da bos ti dobil odvetnika? In kdo pravi da je ceferin garancija za uspeh? Najlazje se je obrniti stran. Ce nisi ti zrtev ane.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kdo pravi da bos ti dobil odvetnika? In kdo pravi da je ceferin garancija za uspeh? Najlazje se je obrniti stran. Ce nisi ti zrtev ane.

najlažje in očitno najpametneje.
kaj če me vidita, ko jima spuščam gume, pišem reg, kličem policiji?
mekani bi isto odmeril, kot če bi ju pozdravil..

in v pretepu ne polomt nosu, roke..je tko k med fukom ne končat.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Dokler imamo v Sloveniji tak sistem, kakršen je, je verjetno res najbolje ne videti in ne slišati ničesar. Je pač tako, da je telesna celovitost vlomilca najvišja vrednota, pošten državljan se pa lahko j... Sem zagovornik ameriškega 'stila', ko lahko v vlomilca, ki ga sredi noči zalotiš v hiši, mirno izprazniš dvocevko. Pri nas je kaj takega seveda prepovedano in to je pač treba upoštevati, saj si sicer v velikih težavah. To, da ti vlomilec med spanjem recimo alhko mirno prežere vrat, pa nikogar ne zanima.

B81

22. jul 2007
38.161
11.284
113
Lahko bi ga prijel za roke in ga držal do prihoda policije
grin1.gif

To verjetno za tebe ni problem, če si neki gradbinec
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.450
7.147
113
pri taščici
Appolo:
odvetnika bom rabil zato ker sem roparjem frizuro pokvaril in jima povzrocil psihicne tezave, saj imata zdaj ogromen strah pred podobnim pocetjem.
Sicer pa ne skrbi;najbrz se bom spuscal v konflikte, ker me vsak 3 leta star otrok ujame....

B81

22. jul 2007
38.161
11.284
113
No, lahko že narediš tako, kot v ZDA, če ga potem nekje na vrtu zakopaš...
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
policaji ti bodo vedno rekli da jih lahko pokličeš. ampak preden bodo koga posali te bodo pol ure zasliševali, potem boš moral tam počakati in če se nepridiprava oddaljita in jih ti iz kakršnega koli razloga nisi zadržal ( z lepo besedo seveda ) ali pa zasledoval boš obtožen , da si sostorilec, da nisi ukrenil vse kar bi lahko za preprečitev kriminalnega dejanja in še in še.
lepo na drugo stran ulice pa gledaš svoja posla, ali pa geto blaster pa jih anhiliraš
menda obstaja tudi neka anonimna številka kam lahko pokličeš, samo potem imej tudi anonimen gsm samo za take jajce. drugače te bodo iebali kot udeleženca, pričo, sostorilca .....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.552
5.689
113
Anononimna številka my ass......isto ti je k da na obično 113 pokličeš.....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
No, lahko že narediš tako, kot v ZDA, če ga potem nekje na vrtu zakopaš...
grin1.gif

lahko pa takole:

Citat:

Georges PHILLIPS, starejši možakar iz Vancouvera v Kanadi, se je ravno
odpravljal spat, ko mu je žena rekla, da je videla skozi okno, da je pustil
prižgano luč v lopi na vrtu.
Georges se je odpravil na vrt ugasnit luč, ko je presenečen ugotovil, da so
v lopi roparji. Ti ga niso opazili in potihem je Georges poklical policijo:

Georges: Halo...policija?...vlomilce imam doma!
Policist: Vlomilci so pri vas doma?
Georges: Ne, vlomili so mi v vrtno lopo in mi kradejo orodje!
Policist: Žal so vse naše enote zasedene. Pojdite v hišo in se zaklenite
do našega prihoda.
Georges: OK!!!

...čez 30 sekund Georges znova pokliče:

Georges: Halo?...policija?...jaz sem vas maloprej poklical, da mi roparji
rovarijo po lopi...ne skrbite, sem rešil situacijo...sem jih pobil...

...v petih minutah je prinorela posebna enota policije, helikopter, gasilci
in kakih deset drugih policijskih vozil in aretirali - žive roparje.

Policist: A niste rekli, da ste jih pobil?!?
Georges: A niste rekli, da so vse vaše enote zasedene?!?

_Poanta_: Ne se zajebavat s starejšimi ljudmi!

evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Saj ne rabi klicati policije, če je zraven še kater drug objekt naj proba na tem sprožit alarm ali pa čez ulico.

Lahko pa kličeš policijo kot žrtev, da te bosta dva roparja napadle, ker sta te opazila in po klicu malce razbijaš zunaj, da te opazita in moli, da pridejo policaji v čim krajšem času.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.552
5.689
113
Potem pa še pokličem kolega s22b in mu izstavim račun Valine za brezvezno posredovanje
wink-1.gif