Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
Probajte zadevo rešit na miren način in ne hodi izpostavljat sodelavca k šefu.
Citat:
Jaz osebno bi imela zelo slabo vest, če bi kaj takega naredila. Najenostavnejše je, da rečeš da nič ne veš oz. predlagaš šefu in sodelavcem salamonsko rešitev, npr. pove se znesek in potem naj ta, ki je to naredil na nek anonimen način povrne ta strošek. Obenem naj šef ostro nastopi in pove, da je bilo to prvič in zadnjič in da bo naslednjič zadeva potekala preko ustreznih organov s takojnšnjo odpovedjo delovnega razmerja.
Citat:
Če ne drugega, predlagam, da narediš tako kot se tebi zdi da je prav in da boš ti lahko mirno spal, brez slabih občutkov. Nasvetov v stilu "on bi tebe zihr zajebu" ne poslušaj ... Konec koncev boš ti imel slabo mnenje o seb.
Citat:
Da ne bo pomote, tovrstnih dejanj zagotovo ne podpiram in si me zdi skrajno bedasto, da kradeš delodajacu, ampak razumem, da se kdo kdaj znajde v stiski in anredi prvo neumnost, ki mu pade na pamet. Milsim, da bodo pogovori o storilcu temu sodelavcu dobra šola, da se tega ne bo lotil več, ker se mu zdaj gotovo zelo tresejo hlače.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Vsak človek pri zdravi pameti tega ne bo ponovil.
lp
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Še nekaj: zakaj sploh imate službene kartice, če pa še tankat ne smete?![]()
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Baje se je nekaj tankalo na službene kartice.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce mu sedaj ni bil problem nekaj sunit mu tudi drugic ne bo.
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Baje se je nekaj tankalo na službene kartice. Šefe je začel izsiljevat, da bo od Petrola dobil slike kdo je bil, ker so vsi tiho. Jaz gotovo ne bom stegnil jezika in zajebal sodelavca. Kaj je to možno, da dobi slike?
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Kaj pa če bi šef najdu na svoji mizi kuverto z denarjem - a bi potem še težil?
Če pa bo čif prijavil pa bo to olajševalana okoliščina -![]()
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Srce se mi para za nateguna. :S Odgovornost danes ne sploh?
Jaz sem tudi slovensko vinjeto za sluzben avto na sluzbeno kartico nabavil, sef videl izpisek, vprasal, ce je to res za sluzbene namene, in ko sva druzno ugotovila da me sluzbeno v Slovenijo pot ne bo velikokrat zanesla sem pac sam nakazal tistih 95 EUR banki. Volk sit, koza cela, gremo naprej pa naslednjic ne vec. Zakaj bi se skrival, ce sem zajebal?