Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ma dol na meji s ČG-AL to štekam, sploh v tistih cajtih ki jih opisuješ. Ne štekam pa tega od južnjaka, ki je verjetno itak kle rojen. Mal preveč se palijo na to, seveda nekateri.
... saj ni treba ... zdej grem mojo poklicat, da pride domov, ker je cajt za it spatCitat:
Uporabnik Demz pravi:... vsi tisti ki tule nabijate, kako se da mačka vzgojiti v rožico, vas obveščam da vam ne verjamem niti črkice zapisane oz. vam povem v ksiht, da mačka niste še nikoli videli iz manjše bližine kot 2 metra, kaj šele da bi ga imeli kot lastnik.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tako da - vsi tisti ki tule nabijate, kako se da mačka vzgojiti v rožico, vas obveščam da vam ne verjamem niti črkice zapisane oz. vam povem v ksiht, da mačka niste še nikoli videli iz manjše bližine kot 2 metra, kaj šele da bi ga imeli kot lastnik.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj narediš, da tvoj muc ne ščije? jajca stran, al še kaj drugega?
Ja, a se greva tepstCitat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ma dol na meji s ČG-AL to štekam, sploh v tistih cajtih ki jih opisuješ. Ne štekam pa tega od južnjaka, ki je verjetno itak kle rojen. Mal preveč se palijo na to, seveda nekateri.
Ta pravi se oglaša, ko bi se v vsaki drugi temi rad tepel, pa zarad avta ali zarad mačk...
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tako je res. S tem da pes - ne da se te boji, ampak on je tvoj najboljši prijatelj.
Če bi pes zrastel na 2 metra, bi te prelizal tako da bi se počutil kot največja lizika na svetu.
Če bi maček zrastel na dva metra, bi te pa požrl.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tako je res. S tem da pes - ne da se te boji, ampak on je tvoj najboljši prijatelj.
Če bi pes zrastel na 2 metra, bi te prelizal tako da bi se počutil kot največja lizika na svetu.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Če bi maček zrastel na dva metra, bi te pa požrl.Pes je en velik drek tvoj prijatelj. Pes se te boji, ti je podrejen. Če bi pes zrastel na 2m, te bi raztrgal za malico. No mogoče, ampak res čisto mogoče bi te samo fejst pogrizel, če bi se mu dovolj hitro podredil in bi se mu zdel koristen pripadnik njegovega tropa.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj narediš, da tvoj muc ne ščije? jajca stran, al še kaj drugega?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tigri dostikrat svoje skrbnike pokončajoCitat:
Uporabnik Matey pravi:
...Si kdaj videl kako se do svojih skrbnikov vedejo velike mačke kot so levi, tigri, itd.?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Verjemi mi, pes je tvoj najboljši prijatelj.
Sem imel že kar nekaj psov v življenju, prvi mi je pregriznil dlan ko sem bil star 5 let. Ampak sem si zaslužil in zadeva rešena.
V vojski sem dobil staro vojničko psetino, mojega Luksa. Nemški ovčar, privezan s furželjnom tako kot bik za jasli, ko je prišel veterinar na karavlo pse cepit, smo ga štirje komaj obdržali. Najboljši prijatelj!
Tudi vsi domači psi ki sem jih kasneje imel, ali pa sosedovi ... katerikoli, so vedno točno predvidljivi in prijateljski. Mačka pa ... ona pa dela samo tisto kar njej pravkar paše. Ko je lačna se ti navije z repom vred okoli nog in prede tako da ga ni človeka ki se ne bi omehčal. Potem ko se nažre, ji je pa švedsko jedno, kako jo kličeš in vabiš itd ..., boli jo kjurac! Do naslednje lakote.
Kdo je tukaj šef?