Maček in metek

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ko je nekdo "naflakan" je to podobno ko na koki ko je potem kao močnejši al se take naflakance da recmo fizično obvladat
sprasujem se.gif
Pri koki je pomembno to da deluje kot anestetik in folk ki je res ornk nakokiran "ne cuti" bolecine... ga lahko tepes pa se ne bo enako obnasal kot nekdo ki je npr pijan. Pri flakki pa je problem da folk dobi obcutek da je nadmocen in ima nadnaravne sposobnosti. In ce imajo se predispozicijo za kako dusevno bolezen je psihoza hitro tu.

Konkretno je tipa v podgorju ubilo to, da je z rokama prebil okno in se na obeh rokah porezal do kosti.

Neformalno pa bi se danes bil ziv ce bi ga "prijatelji" s katerimi je zural obdrzali v hisi. Ko pa se mu je snelo so ga baje vrgli iz hise... ene 10 min je norel, ko je prisla policija je se zivel in se upiral, ko pa je izgubil prevec krvi je blo pa konec... pa je bil zdravnik na kraju pa ni mel kaj narest.

Naj mu bo lahka zemlja, je pa dejstvo da mu je lepse tam kjer je kot pa ce bi ostal med nami

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
So mu "prijatelji" dobavili zadevo? Naj ponovijo cimprej, vendar nekje sredi gozdov ali gora....
Enkrat bo zmanjkalo teh "prijateljev"
Strinjam se z zadnjim.stavkom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz sem strpen. Ampak do mačk ne... zadnjič sem pa otroke peljal u knjižnico in mi je pid prste pršla knjiga moje mladosti Picko in Packo. Sem jo moral prelistat ... a si bral to umetnijo? Se spomniš kako sta kure zrihtala? In pol pridem domov, pa na mizi vidm laks in nove trnke 2/0 prštimane za orado spomladi. A veš kaj mi je šinilo u glavo? Ti dam namig...
http://slikanice.blogspot.si/2012/11/wilhelm-busch.html

Mater... a misliš da pil vodo tole? Sem razmišljal da bi trneke dal na jekleno predvrvico, da se nebi slučajno strgal...

Citat:
Uporabnik cbb pravi:
A misliš, da so kluke premale? Lahko dam tudi 3/0:) Pol pa, ko jih dobim u roke pa štrom terapija...

Kaj to vse naša boga Zemlja nosi pa to ne morš verjet...
bonk.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ksz, glede macka,
Vse je kazalo, da je cisto zdrav, danes zjutraj pa nic od njega, vrocina in pregled krvi in ostalo pokazalo na levkozo (bil negativen avgusta). Levkocitov skoraj nic, tako da sem ga dal uspavat.

roza.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
So mu "prijatelji" dobavili zadevo? Naj ponovijo cimprej, vendar nekje sredi gozdov ali gora....
Enkrat bo zmanjkalo teh "prijateljev"
Strinjam se z zadnjim.stavkom.
Bilo je vec teorij oz zgodb kaj in kako... vendar nic oprijemljivega.

Sem po nekaj mesecih govoril s starsi... baje je bil doma izjemno delaven in priden... mel je neke demone v sebi ocitno

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Pač na zadnjega...

Ko berem tu določene komentarje mi je jasno kam gre ta svet...

Saj vsi razumemo, da če bi bil maček samo notranji, ga nek bedak ne bi ustrelil. Ampak vedno ne gre tako in določene živali so tudi občasno zunaj. Ja ni fajn da ti solato razkopava, ampak maček ni sam kriv da mora it srat. Tudi naučil ga boš težko, da tam pa ne sme. To še vedno ne pomeni, da ga je treba ustrelit.
Ne vem no, men je tudi sosedov froc s kolesom podrsal avto na mojem parkplacu, pa mi na kraj pameti ni prislo da bi ga “naucil kozjih molitvic”.
Vsi delamo napake. In ne vem ce je potrebno na prvo zogo takoj streljati. Sploh pa na zivali. Ker res niso same krive, da ne zastopijo zahtev “solatarjev”.

V glavnem eni tule gor ste res bedaki.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Vsi trije, dva macka in ena macka, so hodli v kurilnico v pesek na "wc", tudi ce so bili na vrtu zunaj. Ce so bili not, so sli pred vrata in mijavkali, da smo jim odprli vrata.
Ce se macka dobro pocuti not in se hodi k tebi cohat in spat na kavc, pottem pomeni, da je rada tu (hrana in vse ostalo). Imas pa macke, ki pridejo k tebi samo, ko so lacne in potem ko te jebe
smile-1.gif

Sicer take se nismo imeli, ker vse dobimo male in vse rade pridejo noter.
Ce dobis macka in ce mu je ok, se ga da pregledat, cepit tudi proti levkozi (ce je nima) in pac kastrirat. Mu bo lepse v npr. 10-ih letih kot pa da bo na obroke crkoval, ko ga bos zdravil in bo v bolecinah.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz sem strpen. Ampak do mačk ne... zadnjič sem pa otroke peljal u knjižnico in mi je pid prste pršla knjiga moje mladosti Picko in Packo. Sem jo moral prelistat ... a si bral to umetnijo? Se spomniš kako sta kure zrihtala? In pol pridem domov, pa na mizi vidm laks in nove trnke 2/0 prštimane za orado spomladi. A veš kaj mi je šinilo u glavo? Ti dam namig...

Mater... a misliš da pil vodo tole? Sem razmišljal da bi trneke dal na jekleno predvrvico, da se nebi slučajno strgal...

Citat:
Uporabnik cbb pravi:
A misliš, da so kluke premale? Lahko dam tudi 3/0:) Pol pa, ko jih dobim u roke pa štrom terapija...

Kaj to vse naša boga Zemlja nosi pa to ne morš verjet...
bonk.gif

hysterical-1.gif
Pa daj prosim, po pravici povej, a res misliš, da bi mačkom nastavu nekaj tazga?:) Batine pa sigurno dobi, če se srečava v rastlinjaku...

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz
Kdor je to storil si ne zasluzi drugega kot pocasno in boleco smrt.

Ker pa so gospodarji (saj vemo da smo mi njihovi suznji ane) vedno bolj ogrozeni pa bi bilo dobro da jim zrihtamo bojna vozila:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0b9WPLrQUdI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Predvsem lastniku mačka je treba nekako obrazložit, da maček NE SME hodit drugje, kot po njegovem posestvu. Če bi zanj skrbel tako, kot je treba, se to verjetno ne bi zgodilo. Z zakonom bi bilo treba prepovedat, da se domače živali takole gonijo vsepovprek... Kazen mora biti vzgojna, kar tale ni. Zračna je prehuda šola.
Drugač pa, eni mački so hodili scat in srat v mojo solato v rastlinjak... Zdej ne hodjo več:)

Največ kar lahko naredi lastnik je kastracija (za oba spola). Ko se gonijo jim še manj kaj dopoveš.

Jaz bi ti kot sosed odbrusil naj kaj narediš na svoji strpnosti. Izgledaš totalno razvajen edinček, ki mora imet vse pod nadzorom.. Če bi težil dalje pa bi ti še vso golazen ki jo mački redno nalovijo zmetal nazaj na parcelo.

In komu bi težil za potepuške mačke? V vsakem naselju se najdejo mački, ki niso "od nikogar" (iz legel lastnikov, ki ne dajo kastrirat mačka).

Da te ni sram, kot je nekdo predlagal, raje poizkusi na sebi. Fuj od človeka.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
hysterical-1.gif
Pa daj prosim, po pravici povej, a res misliš, da bi mačkom nastavu nekaj tazga?:) Batine pa sigurno dobi, če se srečava v rastlinjaku...

Iskreno povedano sem bil izredno negatoivno presenečen nad tem tvojim commentom, saj te berem že vrsto let in te nimam za takšnega bedaka. Ker pa zadnje čase marsikje slišim marsikaj čudnega ali nesprejemljivega, nekateri pa to obravavajo kot nekaj normalnega (recimo streljanje mačk par strani nazaj itd.) pa potem enostavno začnem dvomit. V tem primeru se mi dejansko je prižgal sarkazem detektor ampak sem ga ignoriral, my bad
nahrung002.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Ehhh... Kolx si že ti samega sebe pa si še vedno med živimi
tongue-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
hysterical-1.gif

Iskreno povedano sem bil izredno negatoivno presenečen nad tem tvojim commentom, saj te berem že vrsto let in te nimam za takšnega bedaka. Ker pa zadnje čase marsikje slišim marsikaj čudnega ali nesprejemljivega, nekateri pa to obravavajo kot nekaj normalnega (recimo streljanje mačk par strani nazaj itd.) pa potem enostavno začnem dvomit. V tem primeru se mi dejansko je prižgal sarkazem detektor ampak sem ga ignoriral, my bad
nahrung002.gif

cheer.gif