A misliš, da so kluke premale? Lahko dam tudi 3/0 Pol pa, ko jih dobim u roke pa štrom terapija...
Pri koki je pomembno to da deluje kot anestetik in folk ki je res ornk nakokiran "ne cuti" bolecine... ga lahko tepes pa se ne bo enako obnasal kot nekdo ki je npr pijan. Pri flakki pa je problem da folk dobi obcutek da je nadmocen in ima nadnaravne sposobnosti. In ce imajo se predispozicijo za kako dusevno bolezen je psihoza hitro tu.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ko je nekdo "naflakan" je to podobno ko na koki ko je potem kao močnejši al se take naflakance da recmo fizično obvladat
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz sem strpen. Ampak do mačk ne... zadnjič sem pa otroke peljal u knjižnico in mi je pid prste pršla knjiga moje mladosti Picko in Packo. Sem jo moral prelistat ... a si bral to umetnijo? Se spomniš kako sta kure zrihtala? In pol pridem domov, pa na mizi vidm laks in nove trnke 2/0 prštimane za orado spomladi. A veš kaj mi je šinilo u glavo? Ti dam namig...
http://slikanice.blogspot.si/2012/11/wilhelm-busch.html
Mater... a misliš da pil vodo tole? Sem razmišljal da bi trneke dal na jekleno predvrvico, da se nebi slučajno strgal...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
A misliš, da so kluke premale? Lahko dam tudi 3/0 Pol pa, ko jih dobim u roke pa štrom terapija...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ksz, glede macka,
Vse je kazalo, da je cisto zdrav, danes zjutraj pa nic od njega, vrocina in pregled krvi in ostalo pokazalo na levkozo (bil negativen avgusta). Levkocitov skoraj nic, tako da sem ga dal uspavat.
Bilo je vec teorij oz zgodb kaj in kako... vendar nic oprijemljivega.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
So mu "prijatelji" dobavili zadevo? Naj ponovijo cimprej, vendar nekje sredi gozdov ali gora....
Enkrat bo zmanjkalo teh "prijateljev"
Strinjam se z zadnjim.stavkom.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz sem strpen. Ampak do mačk ne... zadnjič sem pa otroke peljal u knjižnico in mi je pid prste pršla knjiga moje mladosti Picko in Packo. Sem jo moral prelistat ... a si bral to umetnijo? Se spomniš kako sta kure zrihtala? In pol pridem domov, pa na mizi vidm laks in nove trnke 2/0 prštimane za orado spomladi. A veš kaj mi je šinilo u glavo? Ti dam namig...
Mater... a misliš da pil vodo tole? Sem razmišljal da bi trneke dal na jekleno predvrvico, da se nebi slučajno strgal...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kaj to vse naša boga Zemlja nosi pa to ne morš verjet...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz
Kdor je to storil si ne zasluzi drugega kot pocasno in boleco smrt.
Ker pa so gospodarji (saj vemo da smo mi njihovi suznji ane) vedno bolj ogrozeni pa bi bilo dobro da jim zrihtamo bojna vozila:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0b9WPLrQUdI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Predvsem lastniku mačka je treba nekako obrazložit, da maček NE SME hodit drugje, kot po njegovem posestvu. Če bi zanj skrbel tako, kot je treba, se to verjetno ne bi zgodilo. Z zakonom bi bilo treba prepovedat, da se domače živali takole gonijo vsepovprek... Kazen mora biti vzgojna, kar tale ni. Zračna je prehuda šola.
Drugač pa, eni mački so hodili scat in srat v mojo solato v rastlinjak... Zdej ne hodjo več
Največ kar lahko naredi lastnik je kastracija (za oba spola). Ko se gonijo jim še manj kaj dopoveš.
Jaz bi ti kot sosed odbrusil naj kaj narediš na svoji strpnosti. Izgledaš totalno razvajen edinček, ki mora imet vse pod nadzorom.. Če bi težil dalje pa bi ti še vso golazen ki jo mački redno nalovijo zmetal nazaj na parcelo.
In komu bi težil za potepuške mačke? V vsakem naselju se najdejo mački, ki niso "od nikogar" (iz legel lastnikov, ki ne dajo kastrirat mačka).
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa daj prosim, po pravici povej, a res misliš, da bi mačkom nastavu nekaj tazga? Batine pa sigurno dobi, če se srečava v rastlinjaku...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa daj prosim, po pravici povej, a res misliš, da bi mačkom nastavu nekaj tazga? Batine pa sigurno dobi, če se srečava v rastlinjaku...
Iskreno povedano sem bil izredno negatoivno presenečen nad tem tvojim commentom, saj te berem že vrsto let in te nimam za takšnega bedaka. Ker pa zadnje čase marsikje slišim marsikaj čudnega ali nesprejemljivega, nekateri pa to obravavajo kot nekaj normalnega (recimo streljanje mačk par strani nazaj itd.) pa potem enostavno začnem dvomit. V tem primeru se mi dejansko je prižgal sarkazem detektor ampak sem ga ignoriral, my bad