Ma nemoj

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zdajle bil pri eni stranki--razjarjeni do konca::

Namreč ponoči ji je kot se vidi na sliki dol padla balkonska obroba iz granita
shocked-1.gif
...

Drugače je cel balkon katastrofalno položen---skratka jebeš take majstre...

No--dopoldne je že bil izvajalec teh del---šušmar nekje iz prestolnice ljubljane--ga ne poznam še osebno...

Nekaj se je zgovarjal na zimo pa vodo.. pa mraz
stupid-1.gif

In da bo to popravil --vendar za pol cene--torej reklamacije da ne bo čist upošteval
10.gif

stranka pa taka--mirna, poštena in mu obljubi naj bo tako...

No --in prejle me ta stranka pokliče če bi imel nekaj časa da pridem nekaj pogledat::

Ma nema bleba in grem::

In vidim to katastrofo--in potem se začne
jezen.gif

Stranka mi je rekla , da ji je keramičar reku da bo popravil in za pol cene storitve in pazi:: material bi mogla stranka kupit---torej nateg do konca.

Jst mu rečem da ga naj ne serje in da mora ta šalabajzerski keramičar to vse popravit na svoje stroške...in to z velikim povišanim glasom..

In potem stranka reče da to ni vse ---da si je ta kremenko zaželel tudi to , da bi jaz moral ta leseno ograjo dol pobrat---da bo lahko lažje delal
10.gif

(da boste vsi vedeli---on je prej oblačil balkon kot jaz z svojo ograjo)

Problem pri tej ograji pa je, da so stebri in počezni leseni nosilci skupaj zlepljeni in da jih je praktično nemogoče razdreti...

Potem stranki rečem naj tega bedaka pokliče--pa da bom jst z njemu govoril::

Dec se javi in ga začnem takoj napadat do konca: da ima zelo malo cajta da to popravi in da mu stranka ne bo ničesar plačevala in da mu jaz sploh ne mislim ograje dol šravfat--edino če mi novo leseno ograjo plača in seveda moje delo, saj brez poškodb lesa tukaj ne bo šlo... Stranka je pa tudi tako poštena , da si zasluži lep izdelek in ne ves sesut izdelek...

No jst kremenkota napizdim do konca--se nekaj zgovarja in nato prekine zvezo
10.gif
... nato pa številka nedosegljiva...

Mu pošljem sms::: en teden cajta da popravi--drugače bo hudo...-

Pol pa še stranka men pravi--zakaj sem ga tako napizdil in da se je ustrašil...pa buh ve če bo zdaj popravil.. mu odvrnem da bo z veseljem popravljal--drugače pa v ljubljano--stranka naslov ima
10.gif

Evo slike:::

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Hmm, torej povzetek ene strani: slabo narejena ograja, da se ne da razdreti?
evil.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj so talne ploščice na balkonu tudi dvignjene
confused-1.gif

Če so samo tu, da ni kaka druga zgodba v ozadju...da niso kaj selili in butnili-dvignili bočno ploščo...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Sem samo enkrat sam polagal ploščice pa so lepše položene kot tale zmazek.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Hmm pa se splača tako izpostavljati za stranko? Če onega mojstra ne bo, bo stranka "krivila" tebe, da ga ni. Če mu nekaj groziš ali celo fizično posreduješ, lahko imaš ti probleme. Drugo je, če bi šlo za reklamacijo tvojega dela.

Če je stranka pač pripravljena plačati onemu 50% za popravilo, naj pač plača ali se dogovori kot pač sama želi. To je odnos med njima. Če želi, da ti snameš ograjo, daš predračun in vzameš 100% avans. Ona se naj potem med sabo zmenita kdo bo kril to. Opraviš svoj posel in greš. Drugo je, če ti je ta stranka kakšen sorodnik ali dober kolega...

I

Izbrisan uporabnik #488

In kaj ima ograja veze s ploščicami?
Dol jo naj šutne, itak je grda.

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
hysterical-1.gif

No saj, kolikor si že zafookan človek, takih bi rabli več, pa bi 'mojstri' malo bolje delali
grin1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Saj so talne ploščice na balkonu tudi dvignjene
confused-1.gif

Če so samo tu, da ni kaka druga zgodba v ozadju...da niso kaj selili in butnili-dvignili bočno ploščo...

Ploščice so po celemu balkonu odstopljene--votle.. Bo pa treba vse obrobe granitne zamenjat in vso keramiko--ni malo dela in denarja...

Zgleda da ga je lim mal zajebal ...

Citat:
Hmm pa se splača tako izpostavljati za stranko?

Sem ji celo bajto opremljal z lesom-----torej jo TREBA zaščititi pred nategovalci...

Citat:
Slovenec ali južni?

Je kr dobro slovensko govoril po telefonu ...

Citat:
In zakaj ne obajviš imena firme?

Sj nima firme--če bo prišel popravit kmalu--ne bo nobenega problema

Citat:
Ti maš pa same probleme s tem tvojim biznisom...

Nimam veliko problemov--imam pa precej pestro življenje...
smile-1.gif

Citat:
No saj, kolikor si že zafookan človek, takih bi rabli več, pa bi 'mojstri' malo bolje delali
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
e seljačino jedna. čevlje sodi naj kopitar..ti se razumes v keramiko in granit, ko marica u hurac.

a si bil zraven in ves kaj so se menil in kako so prisli do posla. men se zdi, da je stranka slabo palcala, zelela poceni..pa je dobila..tko k tvoja ograja

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
To je bilo narejeno brez računa? Predlagam prijavo na Tržni inšpektorat RS in sicer osebno, po elektronski pošti na naslov gp.tirs@gov.si ali po navadni pošti na sedež inšpektorata v Ljubljani, tj. na Parmovi 33.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Snecer, ograja je taka, kot si jo je stranka zaželela, je pa vseeno lepša kot tvoji roza nakupi!

Softi, tudi fušar ne sme tako narediti!

ali je mozno, da je keramika tudi narejena tako, kot je stranka zelela