Ma nemoj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja lepo. kupcem je ponavadi vse drago, ko poveš zakaj je tako..pa vseeno to ne bi imeli. in potem narediš glede na njihovo ceno..

recimo 3 namesto 5cm sfalta..meril in ugotovil itak nikoli ne bo,ko pa bo, bo vse pase..delas z tačunom..storitev je asfaltiranje dvorisca x kvadratov..

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
To je bilo narejeno brez računa? Predlagam prijavo na Tržni inšpektorat RS in sicer osebno, po elektronski pošti na naslov gp.tirs@gov.si ali po navadni pošti na sedež inšpektorata v Ljubljani, tj. na Parmovi 33.

Nikar ne prehitevaj--bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo, mogoče bo pa vse skup lepo zlavfalo

Drugač pa mene boli k.. če je na črno delal--to ni moj problem--že sam ve kako in kaj... stranka pa tudi..

Softi--dj se s svojimi neblozami prosim umakni stran od mene --ker te že imam poln ku... kar je preveč je pa preveč... DOST TE MAM

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Snecer, ograja je taka, kot si jo je stranka zaželela, je pa vseeno lepša kot tvoji roza nakupi!

Softi, tudi fušar ne sme tako narediti!

Srebrno bel je bil na koncu 32. Tvoji pa so še vedno roza.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
intelegencain kretenizem ne gresta skupi..to je jasno večini.

tvoje nebuloze v tej temi so..kretenizmi brez meja. lokalnidolenski amco s krtaco..pa prepihom med usesi..kot sem rekel..drzi se oblica,zagce in ile..pa macolce in zebljev..keramiko in granit pa pusti ob strani..ker nimas mojma kaj govoris.

ce memasdost..lahko nehas pisat..bos osrecil marsikoga..men pa priljubljenost zraste bolj ko obami, k je uredil osamo.

btw
spi kak deci cvajčka še zame. še je pa zmankal skoč po ašičev kis v lidl. se bos takoj pomiril..če ne..nagni še enega..itak dežuje in ti nemoreš delat, lahko pa se kisas

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tle je majster sam zafrknil. Ni lepo zaključil balkon, prišla vmes voda, nizke temperature in bum, stranica je padla.

Zakaj pa ne popravi samo čelo balkona?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako ves, d aje zaj...kaj pa ce je iskal denar za premaz, za sidranje čelnih, za vodotesno fugirno..pa je bilo vse drago..

sej suzica je tipičen primer..delal nadstreske..ce ne das dovoljd enarja, ti anredi takega za v vazo..avto ne gre sšodaj..kdo je kriv

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Evo slike:::

Zakaj je ta slika iz 13. aprila 2011, če pa je zgodba frišna?
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Ograja je lepa......sam remnle si dal pa tko na gosto da bi blo vseen če bi kr eno rjavo "bosanko" (dilo) dal od nosilca do nosilca
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Softi, kaj toliko zagovarjaš keramičarja. Si imel prste vmes?

zato ker vem kako se dela, kaj se dela in kako se reagira...

suzica pa nabija in nabija..vmes uporabi srbizme..vse za reklamo..mogoče modom po zofki posije sonce in odtranijo to navlako.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ni treba, tema je odlična antireklama

a si opazil kako je ročaj na spodnji ograji znucan..na desni strani slike..kot bi se luščil.

ograja je pa itak tako zgrešena, vzorčno in barvno..ampak..suzica je anredil ak rje stranka želela..ne vem sam zakaja jo je fksno zlimal.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Softi, ali ti ne nabijaš? Prav tako reklamiraš, kar mene ne moti in mislim da tudi tebe ne bi smelo.

Jest5, ti še četrt takega nisi sposoben!
Bi mogel biti
confused-1.gif

Moj življenjski cilj ni špilanje lubadarja s kosi lesa.
Kdor pa se namerava s tem preživljati, naj dela kaj lepšega od tega zmazka, ki je na sliki