Lunapark v BTC-ju

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ti si pa dans nekam žešæ
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Evrokrat,

dobro pazi kaj pišeš, ne zaključuj prehitro, ker me ne poznaš, niti me nisi videl in še manj, ne veš kje jaz živim.
grims-1.gif

Na relaciji Ambrus - Roje ?
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Evo, svoj glas na volitvah dam stranki, ki bo realizirala zabaviščni park, pa tudi če to pomeni da bi moral obkrožiti Zahec.
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
V Sloveniji bi res potrebovali nekaj ala Gardaland.
Ali kdo kaj ve, če so že pričeli graditi zabaviščni park Megalaksija v Hajdini pri Ptuju?

Bil je predstavljen v vladnem programu razvoja Slovenije, potem pa je nekako vse potihnilo.

a niso rekl da tega ne bo?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.841
2.123
113
Večina teh lunaparkov je tipičen cigodrom.. čeprav to še ne pomeni, da se ne moreš imeti fajn
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Bil tam, za 10€ dobil tavelzga tigra in slona, tako da sta dve odšle nasmejane domov.

Naj pa mi en razloži, od kje t.i. brazilcem avtomobili kot so novi M3, nova 5ka kabrio, 2ka kabrio, madona, še najslabši avto je bil TT coupe
shocked-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a veš kaj. ko boš ti doma sedel, včasih prodal mal mamil in podobne poštene stvari, boš pa tut to meu.
hysterical-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Večina teh lunaparkov je tipičen cigodrom.. čeprav to še ne pomeni, da se ne moreš imeti fajn
smile-1.gif

seveda se imas lahko, z mitraljezom v eni in motorko v drugi roki
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
evil.gif

kljub smajliju, ki ga je napopu, si tole zasluzi kazen

ja, da bi prasc zadel na lotu
hysterical-1.gif

evrokrem a še nisi dojeu da ni dobr če papaš mamile in pol pišeš take po alterju? zagovarjaš lopove in morilce, vse ostale pa pluvaš
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
evil.gif

kljub smajliju, ki ga je napopu, si tole zasluzi kazen

ti se pa enkrat za en teden iz ljubljanskega bs3 odpelji v kaksen bungalov na dolenjsko in belo krajino, cimblizje ciganom. se boljse, pojdi jim pomagat sadit krompir ali kaj podobnega (pardon krasti
evil.gif
) da vidim kaksnega mnenja bos prisel nazaj. spomladi sem stari teti skoraj elektriko moral napeljati na skoraj bodeco zico, ker niti 3 jablan ne more pustiti dva dni zoreti, ker vse cigani pokradejo. krompirja itak vec ne more saditi, ker zanjo nic ne ostane, kure mora pa na strik privezat, da ne "izginejo"...

stupid-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
sedaj pa povej kaj bo tvoja evropa storila za mojo teto in njej podobne ljudi?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja kvazi intelektualec, ki je dobil sluzbo v bruslju. to so ponavadi maturantski zabusantje ali pa new age studentje teologije, ki zabluzijo in ne vejo kaj bi sami s sabo. vsi najbolj pametni, vsi enakopravni. poznam take, v zivljenju si pa hrenovke ne znajo skuhati, ker je to prej pocela njihova mamica

stupid-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
od gdaj pa jablane spomladi zorijo, zdej bos reko, da cigani kr cvetove dou trgajo?

uglavnem, podobni tvoji teti in tvoja teta seveda, naj poklicejo policijo

skoraj elektriko na skoraj bodeco zico pa kr potegni