Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Lumio 925? V teoriji se mi zdi da ni nič boljša, kvečjemu eno malenkost slabša.
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Lumio 925? V teoriji se mi zdi da ni nič boljša, kvečjemu eno malenkost slabša.
lumia "1050" z 41mpix kamero, takšno ali podobno kot jo ima 808 pureview.
EOS sem mislil ja. V bistvu bo naslednica 920, saj v bistvu 920/925/928 ne bo več flagship, ker jo bo EOS nasledil! Zato bi se moralo 920 poceniti.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Verjetno misli EOS, samo ta ni naslednica L92x
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
920 je ze zdaj v tujini za okoli 400 eur, pri nas pac klasicno visoke cene
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
EOS sem mislil ja. V bistvu bo naslednica 920, saj v bistvu 920/925/928 ne bo več flagship, ker jo bo EOS nasledil! Zato bi se moralo 920 poceniti.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Bo, ker bo novi flagship in in bo nasledil vse te lumie, kot telefon z najdražjo ceno. Imel bo enak ekran (ali malo večji), enak ram, procesor tudi enak poleg tega bo imel ob izidu "profesionalno aplikacijo" za fotografijo. Vidim, da nisi razumel v čem bo naslednjica- samo to da bo nekaj časa novi flagship (verjetno do decembra, ker naj bi se pokazala pa direktna naslednica all-around telefona 920-ke). In samo izključno zato, bi se znala 920-ka poceniti.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V bistvu ni naslednica, saj vidiš, da ima oznako L10XX in ne L9XX.Pa tudi CPU bo imela slabši. Pač gre za serijo, ki bo usmerjena v odlično kamero, ne bo pa tisti "top performace" serija, ki bo vejetno ostala L9XX. Vsaj tako sklepam po oznakah, ki so jih uporabljali do sedaj.
http://www.ebay.de/itm/Nokia-L...=item3f26655c95Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hja no, pol pa ze itak iber poceni, saj ne more bit manj kot 300
Jaz res nikjer nisem prebral da naj bi imel underclockan CPU, sploh pa to ni logično. Saj se že tako ali tako pritožujejo, da bi morali imeti že sedaj quad core. Edino če misliš novejši CPU z znižano frekvenco na 1,5, kar pa je isto kot na 920-ki in bi tako šparali z baterijo.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne najdem kje sem prebral glede CPUja, vsepovsod piše samo neke domneve o quadcoru v kar pa močno dvomim, ker quad naj bi bil podprt šele v naslednjem updatu WP8. V glavnem EOS naj bi imel underclockan CPU Lumie 920.
Mogoče pa bo L1020 zdaj samo najavljena in bo dejansko izšla šele na koncu leta, skupaj z WP8 GDR3 potem pa bo vsekakor quad...
Citat:
Rekel sem, da bi se Nokia odločila za nižjo frekvenco, kot jo že imajo sedaj, rahlo nelogična, saj se LJUDJE pritožujejo, da bi morali imeti quad core.