Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik doto pravi:
2007 Svalbard, Arktični krog
Sem pozabil prej....
http://globalwarminghoax.wordp...l-warming-hoax/
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najprej prosim za neizpodbiten dokaz, da je človek odgovoren za GW(čeprav se že 10let ne segreva, ampak pustimo to zaenkrat), nato se pa pogovarjamo dalje.
Jebeš novinarja. Od mene bi dobili le 2 besedi: [censored] off. In nov spam rule v mail klientu.Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz za vse:
Zakaj imajo GWjevci tako moč?
poglejte si kaj lahko naredi samo ENA oseba proti BBCju: KLIK
jaz sem urml od smeha
Upam, da ne. Odkar so jo dali Goru, so doklazali, da je to le še nagrada bebcev bebcem. Verjetno je pogoj IQ nižji od sobne temperature.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
uf, glede na use kar ste tuki napametovali, bo drugo leto Nobelov nagrado prejel Alter,
Daj še slike izpred 500, 1000, 2000, 5000, 10.000, 100.000 in še malo za nazaj. Ne moreš? Znaš samo za zadnjih 0.00000000...0001% časa obstoja planeta? In s tem poskušaš nekaj dokazat?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Triglavski ledenikCitat:
Uporabnik doto pravi:
Kaj so pa dejstva? Polarni led se topi. V afriki je čedalje večji problem pomanjkanje vode. Zakrivanje oči, da človek pri tem nima nič, je pa vsaj po moje neumnost. Človeštvo pri tem vsaj pomaga že ne.
1957
2003
Malo si zgrešil logiko (in znanstvene zakonitosti): ko nekdo sproducira novo teorijo, mora dokazat, da drži. Tisti, ki ja sporduciral teorijo relatvnosti, jo je dokazal. Tisti, ki so sproducirali teorijo o GW zaradi "človškega" CO2, je niso. Torej ta teorija ne drži.Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najprej prosim za neizpodbiten dokaz, da je človek odgovoren za GW(čeprav se že 10let ne segreva, ampak pustimo to zaenkrat), nato se pa pogovarjamo dalje.
Kje je pa neizpodbiten dokaz da ni? Ali vsaj da pri tem vsaj ne pomaga.
Ne vem no. Meni se zdi da gre povpreæje še vedno navzgor.
Čisto nič. Mene skrbi konstantna rast. Sicer so na grafu podatki do leta 2007.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če je šlo povprečje v 20. stoletju navzgor to dokazuje kaj?
Kod prvo bi vprašal od kod je ta graf? Ali oba dva? Zanesljive meritve temperature so šele od leta 1850. Jaz vidim to, da smo še vedno nad dolgoletnem povprečjem.Citat:
Če pogledam spodnji graf(ne zgornji, ki je "popravljen" da bolje ustreza man made GW pravljici) vidim, da se ogreva po mali ledeni dobi. Kaj pa vidiš ti?