LPG in CNG

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Majo ga tud na pumpi, tako da nemoreš zviset.

Sicer se pa dela na enem enotnem EU adapterjem. Vse se pa zašraufa v lukno, tko da je vseeno a morš še en košček sabo met.

Pri novem Prinsu ne rabiš nič več šraufat

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Hm, 2 jurčka. Morda bo še kakšna akcija padla, pa bo to kar ugodna varijanta. Dobra alternativa dizlu, če bo seveda zadeva delala kot mora. Upam, da bodo tudi drugi sledili tej ponudbi.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
zaenkrat je to kr nekaj pri nas, sem bil 1x na petrolu ko so meli predstavitve pa večjega mutenja s stranji prodajalca še nisem doživel
bonk.gif

noben ne zna prav povedat če bo vse ok, noben ne zna zavrečt znanih problemov oz jih razložit ... za brero so pa rekli da je možna montaža ampak da morejo zvrtat luknjo v blok motorja
confused-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.310
828
113
ti bi mel vgrajen plin brez posega v motor. no comment. nč čudnga da si trač pisalec.

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
če si predeluješ na plin avto star 10 let je to ok, da pa jim dam predelat nov avto pa mi nezna povedat nič, tudi glede garancije ne ? pol pa hvala lepa, skratka zelo nestrokovno je zgledalo vse skup, ne vem pa kdo je mel predstavitev niti ne pravim da so vsi isti, meni vglavnem niso prodali
smile-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.514
5.812
113
za garancijo vprašaj pri prodajalcu avta. tisti, ki ti plin montira ti lahko da garancijo samo na plinski sistem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
nerabim spraševat, pa mi je jasno da tovarniške garancije ni z luknjo v bloku motorja
grin1.gif

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
V primeru, da ti uredijo kjer so ti prodali avto imaš garancijo naprej. Samo je problem ker izbirajo samo šelebajzarje, ki montirajo sistem v vozilo in ni tako strokovno narejeno kot če daš direktno nekomu, da ti zmontira.

Kolegica je imela monitrano v svojem vozili direktno od prodajalca vozil in je imela stalno neke težave. Potem pa je zadevo uredila pri mojstru kjer sem jaz vgrajeval plin in ji je zadevo uredil. Ponovno ji je napeljal cevi, sprogramiral elektroniko. Sedaj ji sistem normalno deluje brez težav. Tako, da ponavadi je boljše razkirati garancijo in peljati nekomu, da ti napelje zadevo tako kot je treba.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.310
828
113
po več desetih stgraneh debate, bi bil zaključek jasn: najpomembnejše je kdo vgrajuje. Če greš na Petrol na predstavitev sistema LPG za avtomobile, je tako, kot da bi šel v Ljubljanske mlekarne na predstavitev sladoledov, pol bi pa v Hoferju kupšu avtomat za sladoled in se bunil zakaj ne dela tazga sladoleda kot Lj mlekarne.

Če te zanima se zapelji na Plineks, G1, kakšno avtohišo npr. Opel, ki je dejansko prodala Astro na LPG(zahtevaj referejnce in kontakt),... ne pa nekomu, ki prodaja pogonsko gorivo za sistem. Ti pa verjamem, da un na Petrolu se nima pojma, samo to bi ti blo že takoj lahko jasn.

lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.310
828
113
ta izračun je sicer ok, ampak je zelo grob. odstopanja so lahko tudi 20%. da ne govorim, da je izračun na strani firme k montira. men tko dobr izračuna, da bi kmal nazaj neki dubu.
evil.gif

lp

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
109
22
18
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zaenkrat je to kr nekaj pri nas, sem bil 1x na petrolu ko so meli predstavitve pa večjega mutenja s stranji prodajalca še nisem doživel
bonk.gif

noben ne zna prav povedat če bo vse ok, noben ne zna zavrečt znanih problemov oz jih razložit ... za brero so pa rekli da je možna montaža ampak da morejo zvrtat luknjo v blok motorja
confused-1.gif

Spoštovani,

v okviru novinarske konference skupnega projekta s podjetjem Opel Slovenija so predstavili osnovne informacije in le nekatere podrobnosti uporabe avtoplina (LPG) v vozilih. V kolikor bi o področju predelave avtomobil na avtoplin želeli vedeti več, vam priporočamo spletne vire oziroma, da se obrnete neposredno na predelovalce (http://www.petrol.si/ponudba-na-servisih/za-vozilo/goriva-petrol/avtoplin-lpg/izvajalci-vgradnje-lpg ). V primeru, da vas zanima sam avtoplin, pa se lahko obrnete tudi na Povej Petrol na www.petrol.si/povej.

Lep pozdrav,
Žiga Fišer
Strateško-korporativno komuniciranje, Petrol