Ljudje so res take pizde

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
na srečo ma UKC public wlan, kar je super in je hitro minilo.
V provinci še pa poštenega sekreta nimamo
jezen.gif

(križ si narobe obrnu, .satanovi častilci to delajo, ti pa lažeš, da si ateist, zdaj si se pa izdal)
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
(križ si narobe obrnu, .satanovi častilci to delajo, ti pa lažeš, da si ateist, zdaj si se pa izdal)

Ma kakšen satanist, predvsem se dela iz sebe norca!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.312
7.073
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
na srečo ma UKC public wlan, kar je super in je hitro minilo.
V provinci še pa poštenega sekreta nimamo
jezen.gif
Saj se tudi v ukc tezko kaksnemu skretu rece posten.
Sem pa ze ored desetletjem skupaj s prijatelji s foruma predlagal public wlan, pa so se mi samo smejali. Smo rekli da sami financiramo in da postavimo pa so na oddelku rekli da ne, ker imajo ze tako dovolj virusov in trojancev in da nam tudi vodstvo kc ne bi dalo soglasja.
Ocitno so sedaj izumili neko zdravilo za racunalniske viruse.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

A si predstavljaš zdravo osebo, 30 let, ki v življenju še ni plačala prispevka za zdravstveno zavarovanje - ne dela, ker se ji pač ne da.
In potem taka oseba izvaja nevaren delovni postopek brez ustreznih zaščitnih sredstev in se seveda poškoduje.
Isti osebi je nudena "brezplačna" zdravniška pomoč - plačamo tisti, ki plačujemo prispevke za zdravstvo.
Tej osebi zgodi krivica in mora 1 uro čakati v čakalnici - očitno ima veliko pomembnega dela.

In sedaj ima ta oseba obraz druge ljudi zmerjati s pyzdami.

A sem res samo jaz tako čuden, da mi tukaj nekaj ne štima?

čakal sm 2 ure, plačal sm 21 eur....tiho bodi..hvala
in nism se pritoževal nad zdravstvom ampak ljudmi pred mano v vrsti

Če si samoplačnik. A lahko mal več napišeš kakšen je bil postopek pri sprejemu na urgenco oz. v bolnico. Dobiš kakšen predračun, z možnostjo ozbire vrste šivov in povojev. Ločena ali skupna soba.
Kolikšni so bili celotni stroški bolnišnične oskrbe. A je bilo treba plačat po predračunu, ali je možno v obrokih.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Evo danes je blo tudi zanimivo na polikliniki :D Mešani občutki hehe. Zarad mene sta se spičila ena starejša ženska in en starejši moški :D
Seveda vrsta, se usedem, sm na vrsti, me ta ženska spusti in takoj je bila napadena od nekega gospoda :D Tako da vsa čast mamci, da me je branila :p in sebe seveda..sočne je imel gospod.

Sicer pa longeta je šla, rana zgleda dobro zaceljena, prste lahko premikam edino gleženj je še manj gibljiv saj je rana lihk tam na pregibu. Se pa lepo vidi da je šlo nekaj mesa v franže saj kr lukna rata ko premaknem nogo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.495
5.693
113
Zakaj te je mamca spustila...če pa si bil na vrsti
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Jaz sm prišel pred to mamco tja, v vrsto za prijavit se, ker pač ni fajn z berglami in eno nogo stat v vrsti sm se usedel in ko sem bil na vrsti me je ta mamca pač spustila naprej. Zadnjič je bilo isto samo da me takrat noben ni "spustil".

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ne sekiraj se, čez 3 tedne boš pozabil :/ kdo se je vrinil pred tabo; sicer pa ni kulture nobene več, pa predvsem pri starejših 35-55 let; si bi mislil mlajši pa je ravno obratno!

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
na kermu oddelku pa je to?

na A imaš itak sistem da se najprej vpišeš, predtem pa vzameš listek s številko. Sistema se načeloma držijo razen ko pride kakšen rešilec s posteljo in tisti ima prednost.
Kar je prav seveda.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
A ja. No sej pri vpsiu mi pač ni za stat v vrsti 15min z berglami in sem se usedel. Prvič so se vsi vrinili, sploh uni ki jim je blo najmanj hudo, no tokrat pa hvala bogu mamca bla poštena