Pa ne bit užaljen, če ti malo...potrkavam
Jaz ti pravim, da je treba starejše (ne mislim samo staršev in starih staršev) generalno malo bolj spoštovati. Se mi zdi, da je tega tudi pri drugih ciljnih skupinah premalo. Lahko začnemo pri čakalnicah in končamo na cesti. Nobenega respecta stari.
Drugače te (skoraj, ker to, da ti je zaprla vrata pred nosom je grdo četudi nimaš povite tačke) čisto razumem, da te kdaj pa kdaj iztiri kakšen fosil. Enkrat fosil, drugič BMW fahrer, tretjič čistačica, četrtič seronja, ki pred tabo ni spucal sekreta,...Ok, razumem tut turbogoboida, ki mu ni jasno, da drhal pač ne je*e žive (z berglami) sile. Mislm, prekleti nekrofili (ker ne je*ejo žive sile, štekaš?). Če povzamem svoje nakladanje, boljše ne bo, če tudi sami ne bomo boljši. V to verjamem, četudi mi ne rata biti vsakič boljši. Da ne boš mislil, da sem jaz, zaradi svojega mnenja, kaj boljši od tebe.
A še koga moti, ko stoji na začelju dolge vrste v trgovini/banki/lekarni/bencinki/kjerkoli in potem se odpre še ena blagajna zraven in se tisti, ki je bil za tabo z bodičekom (skoraj) postavi na pole position novo odprte blagajne? A? A ni fer, da tisti, ki je stal zadaj pusti prednost tistemu, ki je pred njim v dolgi vrsti? Ta vrivanja so naravnost boleča