Ljudje so res take pizde

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
KSZ

pa dobro, v kakšnih vukojebeni živite, da čakate ure in ure kljub temu da ste ob določeni uri naročeni !?
pri nas te brez da bi šel do sestre ob času, ko si naročen pokličejo. če te ni pride naslednji, potem tebe še 1 x pokličejo in tako dalje

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Pri nas se en dan prej naročiš in dobiš uro in je vseeno, če kdo pred tabo kartico sestri tišči. Če pa nisi naročen pa čakaš dokler ni prazna čakalnica in porihtajo vse naročene. Čaka se pa tam do 15 min od naročene ure.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
se spomnim pred 15leti ko sem mel komplet prste in dlan v povojih, nisem mogel nič delat z njo...grem v lekarno, dobim en kup zdravil in pripomočkov, polna vrečka. Grem iz lekarne, se matram odpret vrata pa ni šlo z eno roko kjer je že vrečka...vidim staro mamco na drugi strani ki bo šla skozi vrata in si ona mirno odpre vrata in jih pred mano zapre nazaj.... jst sm mel totalno WTF faco, nč jasno... prokleta stara kura, ko sem bil na avtobusu hočejo met upokojenci moj stol, ko pa sem enkrat jst rabu pomoč pa kura stara ni vidla dlje od svojega nosu.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Stari ljudje so dali že veliko čez. Prosim, to da imaš povito roko pa res ni nič v primerjavi z njihovimi izkušnjami v življenju. Malo več spoštovanja do starejših, prosim.

Do egoističnih pi*dunov, ki gledajo samo na lastno rit in sveta okoli sebe ne vidijo pa ni treba biti prizanesljiv. Čeprav, te scene v čakalnicah so v veliki meri odvisne od sistema, ki ga (ne)pelje sestra. Drhal je pa drhal.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Pomojem jih spoštuje, tud sam jih, samo, to ne pomeni, da se lahko obnašajo, kot, da so sami. Pri prehodih za pešce so stare tud zmagovalne, to tko freh gre čez, k da so še zmer trije avti na cestah in se sploh ne ozira na to, da bi lahko tist en meter preden sem bil pr njej počakala in bi potem hodila 5min čez prehod. Ah kje, to tko skoč, da bremzaš k zmešan, potem pa lepo počasi, ponavad skoč še na cesto brez, da bi pogledal levo in desno.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

A si predstavljaš zdravo osebo, 30 let, ki v življenju še ni plačala prispevka za zdravstveno zavarovanje - ne dela, ker se ji pač ne da.
In potem taka oseba izvaja nevaren delovni postopek brez ustreznih zaščitnih sredstev in se seveda poškoduje.
Isti osebi je nudena "brezplačna" zdravniška pomoč - plačamo tisti, ki plačujemo prispevke za zdravstvo.
Tej osebi zgodi krivica in mora 1 uro čakati v čakalnici - očitno ima veliko pomembnega dela.

In sedaj ima ta oseba obraz druge ljudi zmerjati s pyzdami.

A sem res samo jaz tako čuden, da mi tukaj nekaj ne štima?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Stari ljudje so dali že veliko čez. Prosim, to da imaš povito roko pa res ni nič v primerjavi z njihovimi izkušnjami v življenju. Malo več spoštovanja do starejših, prosim.

kaj imajo izkušnje v življenju v zvezi s tem, da bi mi kur(b)a stara pridržala vrata, ko je pa vidla da sem se matral pri odpiranju?
crazy1.gif
oprosti, res te ne razumem.

A zato, ker ima več izkušenj v življenju je pa nekaj več vredna od mene samo zato, ker sem mlajši? in jaz se moram lepo v bontonu obnašat do nje, ona pa do mene ne ? Samo zato, ker ima več "za sabo".
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

A si predstavljaš zdravo osebo, 30 let, ki v življenju še ni plačala prispevka za zdravstveno zavarovanje - ne dela, ker se ji pač ne da.
In potem taka oseba izvaja nevaren delovni postopek brez ustreznih zaščitnih sredstev in se seveda poškoduje.
Isti osebi je nudena "brezplačna" zdravniška pomoč - plačamo tisti, ki plačujemo prispevke za zdravstvo.
Tej osebi zgodi krivica in mora 1 uro čakati v čakalnici - očitno ima veliko pomembnega dela.

čakal sm 2 ure, plačal sm 21 eur....tiho bodi..hvala
in nism se pritoževal nad zdravstvom ampak ljudmi pred mano v vrsti

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
A 2 uri si čakal?
Bogi.

Zakaj se ne pritožuješ še nad ljudmi, ki jim sploh v vrsto ni treba, ker pridejo v ambulanto čez stranski vhod? Kakšen star partijski funkcionar, recimo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
ALi pa recmo ena bejba in en tip ki sta prijatelja od ene sestre...tud to sm videl danes ja.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

kaj imajo izkušnje v življenju v zvezi s tem, da bi mi kur(b)a stara pridržala vrata, ko je pa vidla da sem se matral pri odpiranju?
crazy1.gif
oprosti, res te ne razumem.

A zato, ker ima več izkušenj v življenju je pa nekaj več vredna od mene samo zato, ker sem mlajši? in jaz se moram lepo v bontonu obnašat do nje, ona pa do mene ne ? Samo zato, ker ima več "za sabo".
bonk.gif

Glej, do£ pravjo: opusti se malo. Malo više.
grin1.gif

Penziæi so stari in betežni. Je*e jih 100 in ena stvar. Govorim o boleznih, spremembah v sistemu (družbenem, zdravstvenem, mogoče tudi političnem
evil.gif
), posledicah staranja in ne o tem, da ne znajo iPada fklopit. Nekateri imajo verjetno tudi problem z vrati, ki se sama zaprejo.
Tebi (ne jemlji osebno), se je zgodila nezgoda (ali pa imaš kugo, who knows) in ti ena mamka zapre vrata pred nosom in si slabe volje. Dostikrat takšne mamke sploh ne vejo, da si stal pri vratih, niti te ne zaznajo. Saj ne rečem, včasih se najde kaka žleht (ohoho, pa še kako žleht ampak tiste se ne ubadajo z zapiranjem vrat...imajo dosti bolj zaje*ano agendo...), samo, da bom pa zdaj udrihal čez penziæe, ker jih ne razumem...ne vem no.
Kdaj pa si se na zadnje vozil z busom? Ker, baje ti penziæi ne težijo več za sedež. Jaz lahko stojim na busu cel dan. Vrata si lahko z zobmi odprem, lahko pa prosim koga. Maš ful variant. Priznaj, da si bil mal bogi mamin sinček, ker si imel tačko povito. Priznaj
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

evil.gif
LOL

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
skratka hotu se je obesit na to kako jaz stanem državo...pol je pa vidu da sm sam plačal pregled je pa hitr rdečo nit spremenu

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne, nič drugega nisem hotel kot to, da malo pomisli preden soljudi zmerjaš s pyzdami.
Pa v bistvu ni bilo toliko namenjeno tebi, kot ostalim, ki so se nekritično pridružili zmerjanju svojih staršev in starih staršev.

A operacijo in prenočišče si tudi plačal?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne, nič drugega nisem hotel kot to, da malo pomisli preden soljudi zmerjaš s pyzdami.
Pa v bistvu ni bilo toliko namenjeno tebi, kot ostalim, ki so se nekritično pridružili zmerjanju svojih staršev in starih staršev.

A operacijo in prenočišče si tudi plačal?

Take stvari srečaš recmo tudi na cesti vsak dan in še kje drugje , ne samo pri zdravniku. In komot lahko to rečem.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ko sploh ne veš ozadja,.....to je organizirana zarota vernikov proti tebi,.....za kazen.....vedno in povsod boš čakal, kamorkoli se prikažeš, se bo čudežno naredila vrsta pred tabo, ker vpleteno je na tisoče ljudi in proti temu se ne moreš ubranit, razen da se nam pridružiš in se pokesaš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Morm dat iz sebe.
Danes naročen pri dohtarju ob 8. Pridm sm ob pol 8, se vsedem (bergle pa to) in čakam da bo 8. Medtem se itak prkaže folk in ob 8 se odpre sprejemna se une pičke ki so zadnje prišle najprej prerinejo naprej da jim jebem mater. A je folk res tako neobziren? A sploh pomislijo kdaj al samo nase misljo?

Folk je večinoma brezobziren in vsak bi samo "nekaj" vprašal in se gural.