Mislm da sm padu v zasedo takrat...Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Roomster danes v akciji na Zaloški pri silosu
A kj flesha ta radar? Pa kok je kj tolerance na 50 (če sploh je kj)?
Uporabnik lost1 pravi:
Jankoviču ni reba kidat takšnih poti ali pločnikov, on lahko samo v kakšen občinski odlok zapiše, da ste to dolžni storit stranovalci, pa je stvar zanj rešena. Za poti konkretno ne vem, vem pa da so trgovci ob zaloški (in povsod drugod) dolžni skidat sneg pred svojimi trgovinami, čeprav pločnik ni njihov.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sass: lastnina je sveta. pot je last MOL.(naj grem kidat tudi zaloško, obvoznico, AC?). Naj jo napiše v lastnino stanovalcev (pol pa svizec zavije čokolado) pa jo bomo mi kidal.
Zakaj dobivate položnice sem že nevemkolikokrat tu napisal, ampak če mi dosedaj nisi verjel, mi verjetno tud nebi, če še enkrat napišem. saj si vedno hotel vse višje kazni, no zdej jih imaš pa plačuj.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ThaShizznitt: a ne vidiš kupa snega? Le zakaj potem pred in za kupom snega dobivamo kazni za parkiranje na intervencijski poti? Pa je vsaj še en tak kup snega na tej "intervencijski poti". Je pa res da je bil včeraj že pol manjši kot tik po sneženju.
Redarji se ne trudijo zaman ampak za 40€ al kolkvam pišejo. Pa tud če se kakšen prekrškar izmuzne, je pe vedno dovolj takšnih ki plačajo. Slike ti pa po zakonu niso dolžni kazat, sam tolk da veš.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa sem prepričan da se redarji zaman trudijo. Če pa bi odvetnika najel pa sploh! Samo rabim - čakam sliko napačno parkiranega avta kot dokaz!
Tud mene zanima, kako se bo tvoja pritožba rešila. Upam da se boš ti nam opravičil, če se bo razpletla v nasprotju s tvojimi pričakovanji. Pravzaprav se lahko opravičiš že takoj, saj je že zdej jasno, al so te ogoljufali, al pa so te samo mislili.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa pravega razloga za to pisanje in slikanje še nisem objavil in ga tudi ne bom. Vsaj zaenkrat še ne, oziroma dokler se zgodba s kaznimi ne razplete!
Ko pa se to "razplete" bom pa zahteval še javna opravičila od določenih alter uporabnikov!
Od kje teb da je pr silosih 40 omejitev?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj pa je sicer pri silosih 40 omejitev?
Radar nič ne fleša, tolerance pa ni nič.Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
A kj flesha ta radar? Pa kok je kj tolerance na 50 (če sploh je kj)?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
baje zdej prec pride, par tednov
Sherif: lost je napisal 40, jaz samo povzemam. Če on laže, tudi jaz... sorry (je pa to drugače njegov rajon če me spomin ne zapušča)Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tam sploh ni folka, tam je edino plac za hinavsko kasiranje ker je dolga ravnina, neposeljena in omejitev 40km/h
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
guardy: razloge za parkiranje sem delno enkrat že objavil, trenutno jih ne bom ponavljal, ker sem poiskal neke nove info, ki kažejo še bolj stanovalcem v prid. Je pa zorni kot slike namerno tak! Če bi se pomaknil nekoliko bolj levo bi bila slika drugačna!
Če bi pozorno bral moje poste bi že zdavnaj vedel, zakaj je to tako.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Štos je samo v tem, zakaj je lahko 10m3 snega na intervencijski poti, avto pa ne sme biti?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sherif: lost je napisal 40, jaz samo povzemam. Če on laže, tudi jaz... sorry (je pa to drugače njegov rajon če me spomin ne zapušča)Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tam sploh ni folka, tam je edino plac za hinavsko kasiranje ker je dolga ravnina, neposeljena in omejitev 40km/h
se pa bolj poredko vozim tam mimo, tako da na pamet ne vem , preverjat pa tudi ne grem zaradi tebe
tole z lastnino je bolj lame izgovor, konec koncev je ta intervencijska pot namenjena predvsem vaši varnosti, nihče vas ne bi kaznoval, če bi jo sami ročno odkidali. sicer pa veš, kaj pravi star pregovor: pomagaj si sam in bog ti bo pomagalCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sass: lastnina je sveta. pot je last MOL.(naj grem kidat tudi zaloško, obvoznico, AC?). Naj jo napiše v lastnino stanovalcev (pol pa svizec zavije čokolado) pa jo bomo mi kidal.
ThaShizznitt: a ne vidiš kupa snega? Le zakaj potem pred in za kupom snega dobivamo kazni za parkiranje na intervencijski poti? Pa je vsaj še en tak kup snega na tej "intervencijski poti". Je pa res da je bil včeraj že pol manjši kot tik po sneženju.
Sicer pa sem prepričan da se redarji zaman trudijo. Če pa bi odvetnika najel pa sploh! Samo rabim - čakam sliko napačno parkiranega avta kot dokaz!
Sicer pa pravega razloga za to pisanje in slikanje še nisem objavil in ga tudi ne bom. Vsaj zaenkrat še ne, oziroma dokler se zgodba s kaznimi ne razplete!
Ko pa se to "razplete" bom pa zahteval še javna opravičila od določenih alter uporabnikov!
A imaš ti svojo privatno redarsko službo, da bi jih pošiljal sem in tja, kakor si boš ti izmislil?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Daj mi povej naslov kje stanuješ.
Upam da stanuješ v privat bajti in da imaš avto na dvorišču. Če pa to ne, pa upam da imaš parkirno mesto pred blokom, v garaži bloka itd...
Ti pošljem redarje.