ljubljanski mestni redarji spet v akciji

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
če meni maha redar naj ustavim, ga ne šljivim 5%, [censored] zakaj pa še mamo policaje? da slike mrtvecev pošiljajo po MMSih?

Pomahaš nazaj
pozdrav.gif

Razmisljam da bi odprl firmo, pa nabavil radarje in posiljal položnice, saj očitno lahko ze kar vsak ima radarje in kasira.
Only in Slovenia.

a me vzameš v službo?
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ce si parkiral na cesti, ne vem ce te lahko redar kaznuje, ampak le policaj.

s sovoznikovo stranjo sem tehnično gledano dejansko bil na vozišču, ampak to je na tej ulici (Kržičeva) ustaljena praksa, da se takole nekoga zaparkira in nikoli do sedaj redarji še niso talali kazni za parkiranje na tej strani ceste, pa sam takole parkiram vsaj 3x v tednu, že dve leti in pol, redarji so pa tako ali tako vsaj 3x na dan v tej ulici.... zdej pa ne vem... je jankoviču začelo primanjkovati denarja za stadion ali kako?

črn karavan je moj, avto zadaj pa je od sodelavke, ki pa ni dobila kazni. zakaj je temu tako, ne ve nihče. aja pa v obvestilu redarstva se sklicujejo na člen, kjer piše da ne smem zaparkirati drugih že parkiranih avtomobilov in ne na to, da sem delno na vozišču.

pigs.jpg

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A redar je pa nepravilno parkiral sredi ceste, zato da je šel pisat kazni ostalim nepravilno parkiranim
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
jup, parkiral je na voznem pasu pa še brez vklopljenih rotacijskih luči na strehi. se mi zdi da je vklopil vse 4 smernike, samo nisem siguren, pa tudi če jih je imel - tistim, ki takole parkirajo z prižganimi žmigavci le-to nič ne pomaga, vseeno pade kazen in lisice oz. kr pajek uleti v igro.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
A redar je pa nepravilno parkiral sredi ceste, zato da je šel pisat kazni ostalim nepravilno parkiranim
hysterical-1.gif
Ja kje naj pa parkira, a ne vidiš da je vse zasedeno?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Če jaz prav vidim, si dejansko parkiran na voznem pasu in oviraš vozilom vožnjo naravnost? Poleg tega si moral voziti še v kontra smer, da si tako parkiral.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

s sovoznikovo stranjo sem tehnično gledano dejansko bil na vozišču, ampak to je na tej ulici (Kržičeva) ustaljena praksa, da se takole nekoga zaparkira in nikoli do sedaj redarji še niso talali kazni za parkiranje na tej strani ceste, pa sam takole parkiram vsaj 3x v tednu, že dve leti in pol, redarji so pa tako ali tako vsaj 3x na dan v tej ulici.... zdej pa ne vem... je jankoviču začelo primanjkovati denarja za stadion ali kako?

enako mi pred blokom. 25 let ni bilo redarjev, vsa intervencijska vozila so imela do sedaj neoviran dostop, sedaj pa smo dobili kazni zato ker smo parkirali na intervencijski poti- čeprav se intervencijske od parkiranih ni nihče niti dotikal, ampak smo jo samo uporabljali samo za dovoz. Parkirani smo bili na travnatih ploščah-tlakovcihh,ki so jih stanovalci samoiniciativno z dovoljenjem lastnika zemljišča postavili
Sem prepričan da bi s pravim odvetnikom kazen padla, ker nismo bili parkirani na intervencijski poti.
Sicer pa nama synhman privošči kazen!
Samo

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
ni dvodnevno, je tri mesecno in ravno danes je zacela nova generacija s usposablanjem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Če jaz prav vidim, si dejansko parkiran na voznem pasu in oviraš vozilom vožnjo naravnost? Poleg tega si moral voziti še v kontra smer, da si tako parkiral.

nisem vozil v kontra smer, ker sem šel namreč vzvratno. z vključenimi vsemi žmigavci. pri prekinjeni črti sem samo zavil na levi rob
tongue-1.gif

drugače pa tehnično gledano dejansko sem bil parkiran delno na voznem pasu, vendar pa gre v tem primeru za široko stransko ulico, kjer se na tak način parkira že leta. v bljižini je namreč še zdravstveni dom ter gimnazija plus cel kup drugih stvari, zatorej je vse vedno na polno zaparkirano sploh v teh zasneženih razmerah.

@drifter: nisem samo jaz dobil kazni, drugače pa lol.

@Narodnjak: ni tako visoka, 80. 40 polovička. sam ni fora v tem ampak mi ni ql da je neki večino časa ok, na momente pa kao ne. sej če bo praksa taka konstantno ne bo šlo drugače pa treba v garažni parkirat, pa magar če to pomeni par € na uro. & that sux.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
V bližini je tudi garažna hiša. Pravzaprav si parkiral diagonalno nasproti uvoza vanjo čez križišče. Je težko naredit 10 korakov več?
grims-1.gif

PS. Redarji so tam premalokrat.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
ni problem v korakih. plačevat garažno hišo po več ur vsak dan se mi pač zdi predrago
smile-1.gif

pa redarji so non-stop tam. ampak danes... ok, včeraj ... so prvič težili še za drugo stran.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ni problem v korakih. plačevat garažno hišo po več ur vsak dan se mi pač zdi predrago
smile-1.gif

pa redarji so non-stop tam. ampak danes... ok, včeraj ... so prvič težili še za drugo stran.
Ima že parkirna hiša premalo prometa bi rekel. Se pa ob tem lahko vprašaš, kdo vse plačuje redarje in zakaj?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

enako mi pred blokom. 25 let ni bilo redarjev, vsa intervencijska vozila so imela do sedaj neoviran dostop, sedaj pa smo dobili kazni zato ker smo parkirali na intervencijski poti- čeprav se intervencijske od parkiranih ni nihče niti dotikal, ampak smo jo samo uporabljali samo za dovoz. Parkirani smo bili na travnatih ploščah-tlakovcihh,ki so jih stanovalci samoiniciativno z dovoljenjem lastnika zemljišča postavili
Sem prepričan da bi s pravim odvetnikom kazen padla, ker nismo bili parkirani na intervencijski poti.
Sicer pa nama synhman privošči kazen!
Samo
Ti si že tolkokrat napisal svoje želje o višanju kazni, da bo prej držalo da sam sebi privoščiš višje kazni za prekrške, ki jih delaš. Bi pa bilo pravično, da bi dobil položnice za 4 leta za nazaj kolikor znaša zastaralni rok. Sej še nimaš denarja pa na goli otok delat za 1€ na uro, a si ti to pisal?

Kako misliš da bi z odvetnikom kazen padla? A si naredil prekršek ali nisi, pa te je redar skušal ogoljufati?
Če misliš, da prekrška ni bilo se pritoži, ker vedno pišeš kolk zaupaš v pravične policaje, pa da ne goljufajo, pa svetuješ kje naj mi parkiranmo.....pa kako ti nikoli ne delaš prekrškov, ni dvoma, da boš s pritožbo uspel. Saj res, si rekel da se boš pritožil. Pa si se?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ni dvodnevno, je tri mesecno in ravno danes je zacela nova generacija s usposablanjem.
Uff, a kar tri mesečno?. Potem bodo pa z lahkoto prevzeli delo nekdanjih sodnikov za prekrške ki so morali dokončat samo pravno fakulteto.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
no, to je pa bil komentar na mestu
crazy1.gif

bom iz Kamnika vsak dan najprej v Lj šel z busom in za pot porabil dnevno 2 uri namesto 1, pol pa še z LPPjem in ostalimi avtobusi ter magar z vlakom po Ljubljani in bližnji ter daljni okolici, ko bom hodil do strank. nismo vsi 8h/dan v pisarni veš.