ljubljanski mestni redarji spet v akciji

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če meni maha redar naj ustavim, ga ne šljivim 5%, [censored] zakaj pa še mamo policaje? da slike mrtvecev pošiljajo po MMSih?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Danes ob 14:30 je bil pri Lj žalah sivo-srebrn
grin1.gif

Lp.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
če meni maha redar naj ustavim, ga ne šljivim 5%, [censored] zakaj pa še mamo policaje? da slike mrtvecev pošiljajo po MMSih?

Pomahaš nazaj
pozdrav.gif

Razmisljam da bi odprl firmo, pa nabavil radarje in posiljal položnice, saj očitno lahko ze kar vsak ima radarje in kasira.
Only in Slovenia.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Ko "tovornjakarja" ustavi policistka, se najprej prijazno nasmehne in te nekaj časa gleda. Ko pa začneš strokovno izvajati postopek, nasmešek na obrazu izgine in vidi, da s policistkami ne more "češenj zobati".
Kaj točno je pa s tem mislila povedat?? Da je poklicno zaj*bana? Ðizs... kak egotripping in kompleksi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
To so že zadnjič po radiju trobil.
Bo to njihova stalna lokacija.
Je tam okoli silosov veliko majhnih otrok na cesti da je treba pasziti na njih?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tam sploh ni folka, tam je edino plac za hinavsko kasiranje ker je dolga ravnina, neposeljena in omejitev 40km/h :norec:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Se mi je zdelo da je poseljenost po tvojem pisanju, zato sem pa vprašal.
No saj tudi v mojem kraju so skrbeli za varnost v bližini šole - ob treh zjutraj, ob 8 uri zjutraj ni bilo nikdar nikogar.
Naj pride pop tv pa posname zelo problematično lokacijo, kjer je potrebno skrbeti za varnost.
Vsaj redarji so rekli da bodo merili tam kjer so najbolj problemtična mesta.
Zakaj pa je sicer pri silosih 40 omejitev?
Čez fužine je tudi 30 pa verjemi da se najdejo ljudje/motoristi s 130.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
ksz...

a mi lahko kdo pojasni od kdaj skasiraš kazen za nepravilno parkiranje,če nekoga na parkirišču delno zaparkiraš, a na svojem avtu pustiš gsm številko, da si dosegljiv in lahko po potrebi takoj umakneš avto? to sem namreč skasiral danes, redarju se ni dalo dopovedati ničesar, ni bil pa niti toliko korekten, da bi tako kazen nalimal vsem, ki so na identičen način nekoga zaparkirali, ampak je deloval očitno zgolj po "občutku". mamu jim...
10.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ce si parkiral na cesti, ne vem ce te lahko redar kaznuje, ampak le policaj.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
od takrat, ko so iz ZVCP brisali člen, ki dovoljuje zaparkiranje drugih vozil, pod pogojem da pustiš na vidnem mestu svojo GSM številko
smile-1.gif

cist_hud

Pripravnik
25. jul 2008
136
0
16
Okolica LJ
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zanč je stal v smeri malence zadobrova, na odstavne focus, brez označb
Enaka je bla scena danes popoldne,le da je bil zelen kangoo. Bil pa je postavljen čisto takoj za tunelom. Zdaj se mi pa tukaj porajajo vprašanja:
- če takole stoji (podnevi) takoj za tunelom, a se tudi takrat bliska (ko slika prehitre), ali ima že v osnovi dovolj osvetljeno sliko da "šklojcne" tablico?
- se pripeljeta dva vštric s preveliko hitrostjo. Dobita oba položnico? Enkrat je bilo nekje, da se dobi položnico samo v primerih,ko je iz slike/meritve jasno razvidno katero vozilo prehitro vozi - se pravi, da je najbrž samo eno vozilo na sliki? Bojo začel photoshope delat, matr jim
grin1.gif