ljubljanski mestni redarji spet v akciji

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.094
16.265
113
baje so dobili nove okrepitve v smislu avtomobilov z mobilnimi radarji, ki se postavi ter te slika na enako foro, kot smo do sedaj že navajeni pri focusih. gre pa za 2 škodi roomster, 1 vinsko rdeča ter nekakšna sivo-srebrna, registrske številke LJ DJ-053 & LJ DJ-211, watch out
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
To najbrž ne bo samo za v LJ. Namreč sem srečal temnejši avto, ravno tako kombi varianta, kot tale Roomster. Bil je parkiran lepo pod nadvozom, v temi, pred cesninsko postalo Log, v smeri Vrhnike. Dosedaj vedno srečal le bel avtomobil. Takrat sem bil začuden. Očitno je bilo potem to to. Hvala RX-65 za opozorilo. Kolk so že patetični s temi radarji.
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a to lahko kar tako na odstavnem pasu stoji, brez žmigavcev in varnostnega trikotnika??? jest bi poklical 113 in jih obvestil, da tam stoji nezavarovan avto, brez ustrezne označitve!

bi človek kar želel., da enemu kamionu gumo razfuka in ga odnese v tkole parkiran radar.

zanimivo - stojijo pa res tam kjer so nevarne točke. in to je res pred cestnino. več mrtvih in hujših nesreč je bilo že tam.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Na tistem delu so neki znaki, če se ne motim. Torej je tale roomster stal za tistimi označbami. Ja men sta se dva kolega ubila pred cestninsko, danes je bil eden mrtev. Jutri bosta pa še dva. Pa sej vemo, da jim manjka denarja za dildote, pa se tko postavijo. Ma mene ne skrbi ama popolnoma nič. Lahko jim samo napišem listek. Uživajte še naprej. V glavnem tolk kolkr majo že teh radarjev, policijskij RS-k, undercover civilnih avtov bi pa že lahko nardil mal redu. Ne danes ko se bom odpravil malo na sneg, se bom moral dvema umikat, ker bosta tako malo za svoje veselje vozila po moji strani.

Sa da bo že kako
grin1.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
v celjski regiji imajo po nevem tudi belo neoznačeno laguno l.99-> celjskih tablic, pravtako srebrnega clia l.98->, ter celjska občina ima po novem tudi radar in sicer v mišje sivem touranu prefacelift, stojijo pa najraje za tablo celje v polulah v smeri laško->celje

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Teli bodo zajebani, ker policajem dol visi za denar marsikdaj nisi dobil kazni ali pa si dobil manjšo... redarjem pa mislim da se bo kar šlo za denarčke
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
prou je kr vse divjake nej zaprejo! vsi nej fasejo kazen ki peljejo 10km/h prehitro! isto kot vse une ki spijejo pivo ali dve pohopsajo (pa so tukaj vsi vsele)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
no razni funkcionarji definitivno ne padejo v tvojo skupino.
Samo poglej si na YT filmček kako en telefonski klic odklene lisice. Samo moraš biti podžupan ne pa alkoholik.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
najbolj je pa zanimivo, da včeraj ko je snežilo v maloro, vsi so vozili pol počasneje od omejitve (ali so obstali) so po radiju poročali, kje so jih videli, češ da merijo hitrost
bonk.gif

ne vem no..so kot tepčki...eden jim reče naj skočijo, pa skočijo..kamorkoli že to pač je.

(matr jaz bi jim dal lopate v roke pa naj čistijo pločnike, ne da merijo stoječi promet
10.gif
).

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Prvo naj malo uredijo omejitve, da bodo bolj normalne, potem pa naj ga serjejo.

Kakšna policijska država
rolleyes-1.gif
to ni prav!

Mestni redarji so že tako prepotentni, zdej bojo pa še bolj. Komu vse bodo dali še radarje?

Študentom, ker majo glih cajt? V smetarske kamione? V intervencijska vozila, ker se uni buteljčki skoz neki okol vozijo?

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zanč je stal v smeri malence zadobrova, na odstavne focus, brez označb

Pa ta je tam vsaj 2x na teden. Zadnjič so sicer malce menjali in je bil zelen kangoo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Prejšnji teden so nekaj sanjali o ukinitvi vojske oziroma radikalnem zmanjšanju. Nek poslušalec je predlagal, da glede nato da znajo redarji vse delat, da naj bodo še vojaki.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Včeraj sem vozil cca 20km/h za enim od Roomsterjev in se spraševal, kam za boga ga mislijo postavit v tem vermenu?!? Pa saj niso normalni. Vse je stalo ali pa se pomikalo po polžje, oni pa grejo merit.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
KSZ:

zdele na brnčičevi 2 beli octavii (brez nalepk) ustavljata kamijone.... na avtobusni pa stoji še njihov modr transporter