visek_izobrazbe
Guru
tista na drugi sliki..malčk (pre)stara za pionrko, sam zgleda pa hot......
tista na drugi sliki..malčk (pre)stara za pionrko, sam zgleda pa hot......
to mata čez joveveva in duh makedonskiJaz sem šel, ker imam nostalgijo po ljubljani. Pa ene 5 booty dobrih sem vidu.
Pajace pa letos sploh opazil nisem več. Lani je pa kr bil šok, ker sem bil prvič.
Sem pa zelo zelo temne priseljence srečal, s črnimi zastavami ali nekaj takega in lubenicami na majicah, Tole me je mal vrglo iz transa.
Sem pa dosti pod 6 urami okol prišel
Izjema, ki potruje pravilo in pomoje tega ni smiselno tkačit zraven k veliki večini primerov kjer je dolžnik bil pravočasno/korektno obveščen o obveznosti. Kar pa seveda še ne pomeni, da bi bilo smiselno uvesti kakšno varovalko, sploh v tej našem slovenskem birokratskem raju to načeloma ne bi smel biti (pre)velik problem.Kaj pa če ne veš, da obveznost sploh obstaja?
Baje hočejo odvetniki zaračunat parkirnino in kazen za parkiranje v nedeljo? (tudi iz zgornjega linka)
Takoj, ko dobim navodilo odvetnice, ga napišem tukaj.In to je legalna svinjarija, ki bi jo bilo potrebno ASAP ukinit (morda je pa že in jaz samo nisem dovolj updatean).
Za 200€Takoj, ko dobim navodilo odvetnice, ga napišem tukaj.
Vidiš, na koncu boš po možnosti še v plusuZa 200€
"Dober dan" je na ceniku 150€Vidiš, na koncu boš po možnosti še v plusu
Plačilo globe je potrebno pravilno izvesti. Z nakazilom itd...Odvetniško zahtevo pa zavrniti z utemeljitvijo...tako si jaz zamišljam. Ali se bom tako izognil dodatnim stroškom, ki so po mojem mnenju problem upnika, pa ne vem.Drugače pa mislim, da kakorkoli to obračamo - v primeru neplačila nekega dolga se bodo tako ali tako na neki točki vključili odvetniki s svojimi dodatnimi stroški pa naj bo dolg pri primarni fizični/pravni osebi ali pa prodan kakšni drugi domači/tuji družbi. To, da pa o dolgu sploh nisi bil obveščen pa je imho lahko dober as v rokavu (v primeru da lahko to dokažeš seveda).
Japajade. Terjatve se vedno kupujejo s skontom. V prodajo greš ko oceniš da bo prodaja s skontom ugodnejša od jebanja z dolžniki. Nikoli in nikdar pa prodajalec ne dobi kar se mu dolguje. Niti tega ne pričakuje.Ja sej ravno to je fora prodaje dolga - prvi dobi kar se mu dolguje...
V kakšnih primerih res drži kot si napisal ampak v moji branži je pa tako, da prodajalec (zavarovalnica) VEDNO dobi kar se mu dolguje in to do centa natančno (videno mnogokrat v praksi, ko so me kakšne nerednih plačil vajene stranke klicale na pomoč), od hitrosti poplačila dolga s strani dolžnika je pa odvisno ali bo poleg tega še kakšna cifra zraven in kakšna bo - dlje kot ne bo plačal, višja bo: najprej zaradi kakšnih obresti nato pa zaradi odvetniških storitev (ki so lahko vključeni brez prodaje in pa tudi z njo) ali pa dejanske izvršbe/poračuna s strani banke kar tudi ni zastonj. Načeloma prvih par meseecev neplačila ne bo panike s pribitki, po cca.4-5 mesecih se pa začne drama.Japajade. Terjatve se vedno kupujejo s skontom. V prodajo greš ko oceniš da bo prodaja s skontom ugodnejša od jebanja z dolžniki. Nikoli in nikdar pa prodajalec ne dobi kar se mu dolguje. Niti tega ne pričakuje.