Debata o oslovski senci. ..Še enkrat. Za 4 dni bi ti to čudo postavljal?
Zakaj SZ skrbi ( lepo, razumljivo) na nevarnost pocetja folka ,saj gre samo za 4 dneve..
Debata o oslovski senci. ..Še enkrat. Za 4 dni bi ti to čudo postavljal?
Zakaj človek ne sme živet tvegano? Samo napišeš, da vse stroške krijejo sami/družine.Tam kjer se ve, da ljudje prehajajo progo na prepovedanih mestih, postavit policiste/redarje..
To ni Zoki projekt. To je Slo projekt. 60 - 70 let nazaj je gospod zapisal...nekaj njegovih zamisli imamo realiziranih in so super...ni problema, ti zrihtaj denar, jaz pa bom gradil. cena? kaki 2 milijardi evrov, mogoče 2,5 če bo zoki imel prste zraven
zakaj je to smrtno nevarno?sicer pa, za normalne je dovolj tale napis, določenega odstotka ljudi pa niti palica ali ograja ne ustavi
Poglej priponko 78470
ni problema, ti zrihtaj denar, jaz pa bom gradil. cena? kaki 2 milijardi evrov, mogoče 2,5 če bo zoki imel prste zraven
Še tale dodatek k sliki Poglobite železnicoPoglej priponko 78469
Za začetek, bi strokovnjake poslal na britof, da 1h gledajo v to nagrobno ploščo.
ves kolkrat sem šel ze prek tirov... pa ni bilo nevarno.Probaj
Baje ne rabiš vrstic v CVju.Debata o oslovski senci. ..
Zakaj SZ skrbi ( lepo, razumljivo) na nevarnost pocetja folka ,saj gre samo za 4 dneve..
Ga ukinjajo.sicer pa, za normalne je dovolj tale napis, določenega odstotka ljudi pa niti palica ali ograja ne ustavi
Poglej priponko 78470
Ta napis samo kaže, kje se da najlažje priti čez progo.sicer pa, za normalne je dovolj tale napis, določenega odstotka ljudi pa niti palica ali ograja ne ustavi
Poglej priponko 78470
Kaj si pa videl? Daj razloži.Sorry, da sem te uzalil....
Imam pac svoje poglede na Slo gradbeno operativo. Videl-im poblize tako visoke kot niske gradnje iz dolocenega zornega kota potrebnega v sektorju.
Pa nisem YT generacija...
Porobaj tam, kjer po tirih vozijo vlaki!ves kolkrat sem šel ze prek tirov... pa ni bilo nevarno.
Finte so da ljudje spregledajo vlak in jih zbije. Konec koncev je vlak letos povozil 4 strokovno usposobljene ljudi.pogledas levo in desno, al so kaksne druge finte?