Lj džamija - klic k molitvi bo!

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Se bi strinjal s tvojim zadnjim stavkom, da metanje veh ljudi v isti koš ni ok.
Jaz jih ne!!! Jih pa večino mečem v isti koš, ker gledam kako se večina obnaša.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Jaz ne vem, kako se obnaša večina - ne posedujem all seeing očesa, s katerim bi jih nadzoroval. Statistično gledano pa so večje razilke med bogatimi in revnimi državami, kot pa med muslimanskimi in nemuslimanskimi. Največ umorov na svetu imajo recimo karibske in J. ameriške (katoliške) države. Islam je zgolj straw man, ki se ga potegne ven, ko je potrebno postrojiti vrste lastnega naroda.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Prebivalci karibskih držav i držav j.amerike so tam, in se množično ne priseljujo v evropo (kolikor se v ameriko, je to stvar američanov - oni me ne zanimajo), se zelo množijo in zahtevajo svoje "pravice".

Muslimani pa se množično priselujejo v Evropo, tako iz vzhoda, kot tudi iz Afrike.Če je Alah tako dober do njih, zakaj jim ne pomaga v Afriki, v Pakistanu, Afganistanu, Iranu...? Ampak je očitno, da jih sem ženenekaj več kot vera v svojega boga, duhovnost, ipd... Očitno je, da hočejo materialne stvari... Ker pa je materializem božji greh, predlagam, da naj pustijo Evropejce v tej bedi in nemoralnem življenju in pregrehi. Bližje si z bogom v bolj skromnem načinu življenja, kot pa v izobilju, ki je en sam distraction.

Pa vse to priseljevanje ne bi bilo problem, če bi se gosti v gosteh obnašali kot gostje. Problem pa je, ko si gost začne lastit gostiteljevo in mu posiljevat svoj način življenja, ki je tak le do "nevernikov"...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Še nisi dobil tega maila:

Citat:
Muslimani
Neverjetno, sploh nismo opazili do sedaj!

Oni niso srečni v Gazi
Oni niso srečni v Egiptu
Oni niso srečni v Libiji
Oni niso srečni v Maroku
Oni niso srečni v Tuniziji
Oni niso srečni v Yemenu
Oni niso srečni v Iraku
Oni niso srečni v Iranu
Oni niso srečni v Pakistanu
Oni niso srečni v Afganistanu
Oni niso srečni v Siriji
Oni niso srečni v Libanonu
Oni niso srečni v Bahreinu..........

Torej, kje so srečni ?

So srečni v Nemčiji
So srečni v Franciji
So srečni v Angliji
So srečni v Izraelu
So srečni na Nizozemskem
So srečni v Belgiji
So srečni v Španiji
So srečni v Italiji
So srečni v Australiji
So srečni v ZDA
So srečni v Kanadi
So srečni v Švedski
So srečni v Norveški
So srečni v Austriji
So srečni v Švici.

Oni so srečni v vseh državah, katere niso muslimanske.
In koga krivijo?

Ne Islam
Ne njihovo vodstvo
Ne sami sebe..

Oni krivijo države v katerih so srečni.
In hočejo jih spremeniti, da bodo kot države iz katerih so prišli in
niso bili srečni.
?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Potem pa nimaš problema z muslimani, pač pa z revnimi ljudmi na splošno (predvidevam, da te motijo tudi Romi). Najbrž nimaš nobenega problema z dr. Ardebilijem, katerega žena v Sloveniji nosi hijab, slovensko govori s precejšnjim naglasom, svojim otrokom pa ni dal ime Miha in Jana.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Verjetno bi imel problem tudi z dr. Ardebilijem in njegovo družino, če bi mu le ti vsiljevali svoje vrednote.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Eden od primerov
Imela je pa pomisleke glede sporočila, ki bi ga film lahko podal. Namreč, devet od desetih moških, ki so jo nadlegovali, je bilo priseljencev (večinoma severnoafriškega rodu), in Peetersova ni želela, da bi njen film izzvenel rasistično."

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Kakšno vrednoto pa vsiljujejo z žvižganjem? Da so ženske primarno seksualni objekt (česar v naši kulturi seveda ne srečaš)?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
kravakonj style on

Ti na podlagi enega primera nekje v Franciji sklepaš, da to počnejo vsi muslimanski priseljenci?

kravakonj style off

bonk.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem pa nimaš problema z muslimani, pač pa z revnimi ljudmi na splošno (predvidevam, da te motijo tudi Romi). Najbrž nimaš nobenega problema z dr. Ardebilijem, katerega žena v Sloveniji nosi hijab, slovensko govori s precejšnjim naglasom, svojim otrokom pa ni dal ime Miha in Jana.

Bravo Jest - štekaš!!!

Ampak kravakonj ti pa očitno ne. Motijo me tisti, ki mi kot gostje vsiljujeo svoje, na nasilen način, pri tem pa še mahajo z nekimi pravicami okoli. Oni bi prišli k nam, mi ne smemo k njim. Povej mi katera muslimanka se lahko poroči z nemuslimanom? Izredno redka. Ne govori drugače, ker jih poznam veliko po LJ. skorajda ne upajo. Imam dva frenda, ki sta rojena tukaj, stara oba preko 30 in pravita, da ne upata domov pripeljat nemuslimanke, ker bi starši znoreli. Moški musliman bo tudi težko vzel nemuslimanko.

Glede Ardebilija, si naletel na napačnega, ker poznam okoliščine, ki se tičejo njega. On ima ZELO RAD denar, saj je večino pacientov, ki so prihajali v UKC na pregled, preusmerjal in pošiljal v privat ambulanto kjer je on popoldne delal. Zakaj Aredebili ni ostal na rodni grudi, kjer bi lahko pomagal svojim rojakom, svojim sovernikom,bil bližje svojemu bogu???' Dej povej to. kaj ga je rinilo na zahod. A misliš, da bi lahk dr, Dolenčeva žena se sprehajala brez rute po Ardebilijevi domovini enako mirno in brez strahu, kot se Ardebilijeva žena sprehaja v svoji opravi po Sloveniji????

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Kakšno vrednoto pa vsiljujejo z žvižganjem? Da so ženske primarno seksualni objekt (česar v naši kulturi seveda ne srečaš)?

Ne pametuj. Mogoče Musliman v muslimanski sredini res ne bo žvižgal za (muslimanskimi) ženskami.
Bo pa to brez problema delal povsod drugje memuslimankam.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Ampak kravakonj ti pa očitno ne. Motijo me tisti, ki mi kot gostje vsiljujeo svoje, na nasilen način, pri tem pa še mahajo z nekimi pravicami okoli.
Pa kje se to dogaja - kje ti kdo vsiljuje islam?

Citat:
Uporabnik lovelove pravi: Povej mi katera muslimanka se lahko poroči z nemuslimanom? Izredno redka.
Povej mi, katera pravoverna katoličanka se lahko poroči z nekatolikom?

Citat:
Uporabnik lovelove pravi: Dej povej to. kaj ga je rinilo na zahod.
Najbrž denar, boljše delovno mesto, boljši pogoji za otroke.

Citat:
Uporabnik lovelove pravi: A misliš, da bi lahk dr, Dolenčeva žena se sprehajala brez rute po Ardebilijevi domovini enako mirno in brez strahu, kot se Ardebilijeva žena sprehaja v svoji opravi po Sloveniji????
Ruto bi morala imeti, strah je pa ne bi bilo, ker je Iran precej varna država (bolj kot mariskatera zahodna).

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi: Povej mi katera muslimanka se lahko poroči z nemuslimanom? Izredno redka.
Povej mi, katera pravoverna katoličanka se lahko poroči z nekatolikom?
Skoraj vsaka
smirk-1.gif
(izvzet tisti promil, ki ima resnično ultra zaplankane straše, pa še tukaj to naredijo proti njihovi volji)