Lj džamija - klic k molitvi bo!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
a inspektorima je rekao da to za njega „nije bilo silovanje“, jer ga je „devojka pogledala, što je bio znak da hoæe seks“!

Škoda, da nisem tega prej vedel.
hysterical-1.gif

Sicer pa, jebeš takega muslimana, ki puno pije.
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
A man came to the Prophet and said: O Messenger of Allah! Who from amongst mankind warrants the best companionship from me? He replied: "Your mother." The man asked: Then who? So he replied: "Your mother." The man then asked: Then who? So the Prophet replied again: "Your mother." The man then asked: Then who? So he replied: "Then your father." (Sahîh Bukhârî 5971 and Sahîh Muslim 7/2)

priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Ti božaj svojega očeta in še prej mamico...
Tvoj bog poziva k incestu. Pa reči, da je vse ok s stanjem vere danes.

Z vero je vse ok. Vera, sploh Islam je zelo rigidna zadeva in se skozi cas ni spremenila. Problem so nevedni ali zahojeni (ali pa tudi oboje hkrati) pacienti, ki lapajo brez vsake podlage. Btw, ves koliko Slovenk vsak dan dobi batine v tej oh in sploh nemuslimanski drzavi? Zagotovo bos znal poiskati statisticne podatke. Pa dalec od tega da bi glede na podatek karkoli posploseval na Slovence, kristijane ali kogarkoli.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Z vero in pripadajočo navlako se ukvarjajo samo taki ljudje, ki z svojo ravnijo mentalitete rabijo neko nadnaravno bitje, da se z svojim ubogim umom obračajo na njega, si želijo njegove zaščite in pomoči. Seveda se pa ob tem strašno bojijo svoje smrti, čeprav na zunaj drugače kažejo in jo olepšujejo z nekim rajem in nebesi. Seveda se vsak človek nagonsko boji smrti, ampak verujoči pa jo imajo nonstop na tapeti. Tako so obredi in maše neke vrste zaklinjanja, naj se ne bojimo smrti, da nas čaka Jezus in ekipa in bo vse lepo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hm.............s svojim ubogim umom tudi ne moremo doumeti vsega stvarstva, zato si poskušamo stvari poenostavit in zracionalizirat. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da višji red ne obstaja - seveda obstaja, saj vse deluje, vse teče, se spreminja ....brez našega vpliva.

Skratka, odpri se univerzumu in prišlo ti bo!
wink-1.gif

p.s.
to zadnje mi je dobesedno rekla šefica, ko sem ji pojamrala, kolk je tale moj izpit težak. Ful je faca, a ni?
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
"MIGRANTI, SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AUSTRALCI.

To je to, pa če vam to odgovarja ali ne.

Sit sam tega da se naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovu kulturo.

Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša je kultura je nastala pred dvesto in več leti, z težkim delom in trudom in zmag več miljonov žena in mož z željo po svobodi.

Govorimo pretežno ANGLEŠKO, a ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japansko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da če želite biti del naše družbe, naučite se naš jezik!
Veæina Australcev veruje u Boga. To ni nek krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih.

Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli.

Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture.

Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo zakaj verjamete vanjo Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.
Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi.

V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo našo čast, našo vero naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo drugo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in

svobodno zapustite našo državo.

Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam

Nismo vas prisilili priti sem. Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.

Predsednik Kevin Rudd, Avstralija

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Veæina Australcev veruje u Boga. To ni nek krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih.

In smo spet pri kriminalcih...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
"MIGRANTI, SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AUSTRALCI.

To je to, pa če vam to odgovarja ali ne.

Sit sam tega da se naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovu kulturo.

Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša je kultura je nastala pred dvesto in več leti, z težkim delom in trudom in zmag več miljonov žena in mož z željo po svobodi.

Govorimo pretežno ANGLEŠKO, a ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japansko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da če želite biti del naše družbe, naučite se naš jezik!

Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli.

Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture.

Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo zakaj verjamete vanjo Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.
Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi.

V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo našo čast, našo vero naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo drugo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in

svobodno zapustite našo državo.

Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam

Nismo vas prisilili priti sem. Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.

Predsednik Kevin Rudd, Avstralija

Eazy in krava: dej povejta - se adaptirate vi npr v franciji, nemčiji, po skandinaviji,...??? NE se ne.
pričakujete pa, da se bodo drug prilagajali vam - Saudova Arabija, Iran, Pakistan,.... da ne govorim o čem mislim, saj dobro vesta.

Povejta mi katera država (katoliška) vam prepoveduje izvajanja vaših običajev? Nobena! Se lahko ženska sprehodi brez rute v Saudovi A.? V Iranu? Ali pa s kratkimi rokavi??

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Lahko. Enkrat. Potem jo pa pokrijejo z rjuho, zakopljejo do niplov in ji mečejo kamenje v glavo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Povejta mi katera država (katoliška) vam prepoveduje izvajanja vaših običajev?
Tule bi te popravil - če bi bile zahodne države katoliške, potem bi bile naše ženske zavite v rute, lahko bi jih pretepali, ne bi smele na volitve, homoseksualnost bi bila kaznovana s smrtjo, znanstveniki bi dobili hišni pripor itd. Mislil si napisati 'katere države, utemeljene na idejah racionalizma in pozitivizma vam prepoveduje izvajanja vaših običajev?'

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Se lahko ženska sprehodi brez rute v Saudovi A.? V Iranu? Ali pa s kratkimi rokavi??
V SA je morajo ženske nositi hijab, abajo in nikab. V Iranu zgolj rusari (naglavna ruta), pa še to se jemlje precej lagano. Kratki rokavi v Iranu niso problem. In to pove kaj?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Se lahko ženska sprehodi brez rute v Saudovi A.? V Iranu? Ali pa s kratkimi rokavi??
V SA je morajo ženske nositi hijab, abajo in nikab. V Iranu zgolj rusari (naglavna ruta), pa še to se jemlje precej lagano. Kratki rokavi v Iranu niso problem. In to pove kaj?

[/QUOTE]

To pove to, da se lahko (in tudi se) po LJ muslimanka sprehaja popolnoma zakrita (čez oči samo mrežica), po SA in I pa ne...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
To pove to, da se lahko (in tudi se) po LJ muslimanka sprehaja popolnoma zakrita (čez oči samo mrežica), po SA in I pa ne...
Tako je. V Iranu morajo imeti naglavno ruto (od islamske revolucije 1979, ki smo jo zakuhali mi, pred tem je bil Iran ena najbolj liberalnih držav na svetu, ampak jeb_eš podrobnosti).

In to pove kaj? Saj sem rekel: namesto, da bi se pogovarjali o neracionalnosti religije, vsiljevanju ideologij ipd. se moramo ukvarjati z rasizmom in ksenofobijo - to je seveda voda na mlin ekstremistom na vseh straneh.

Kritiziraj islam, kritiziraj obupen odnos do žensk v nekaterih državah, vendar delaj to na racionalni osnovni. Metanje vseh ljudi v en koš to pač ni.