Lj džamija - klic k molitvi bo!

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Ne vem kaj je bolj bedasto. Blodnje o zlobnih islamcih, zlobnih tujcih, ali reptilih. Glasujemo?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce bi teroristi potrebovali taksen prostor bi za to lahko uporabili dzamijo v ZG... Pa je zadnjih 50 let niso.

Kako veš, da je niso?

ker ni bilo problemov? nikoli? pa tudi ce bi jo potrebovali bi lahko namesto dzamije uporabili katerikoli drugi prostor... v bistvu ce se bodo hudobni teroristi kadarkoli spomnili na ta del planeta si lahko skoraj 100% da bodo planirali kjerkoli drugje

ponavadi je pri taksnih zadevah tajnost&diskretnost bistveno.... tega pa v ogromnem javnem prostoru v centru mesta nekako ni

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, je že veliko tvojih v Siriji, kateri se borijo za une kateri srca žrejo!

tiste ,ki zrejo srca sponzorirajo tvoji prijatelji
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kje so se usposabljali ti, ki so šli v Sirijo iz Slovenije?

Al to gredo kar tako, mi imamo pa potem topic allah akbar?
evil.gif

slika.php

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

evil.gif

slika.php

To bos moral koga od sponzorjev vprasat... Lahko zacnes pri Americanih&Britancih
smirk-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

evil.gif

slika.php
Opa, a si nesposoben??

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

evil.gif

slika.php

To bos moral koga od sponzorjev vprasat... Lahko zacnes pri Americanih&Britancih
smirk-1.gif

Se mi je zdelo, da sem nekje bral: Kar zadeva versko oskrbo muslimanov v Slovenski vojski, bi se zadovoljili že z enim duhovnikom, a doslej to ni bilo možno.

Imaš mogoče podatek, če so prej omenjeni služili v SV?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Spet omenjaš samo zahodne sponzorje?
priden.gif

Seveda je potrebno omeniti vsako afrisko plemen, kajne
stupid-1.gif
Ponavadi se zgleda od zgoraj navzgor in ne obratno. Lahko 3x ugibas cigava vloga je v celi zadevi kljucna.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

evil.gif

slika.php

smirk-1.gif

Se mi je zdelo, da sem nekje bral: Kar zadeva versko oskrbo muslimanov v Slovenski vojski, bi se zadovoljili že z enim duhovnikom, a doslej to ni bilo možno.

Imaš mogoče podatek, če so prej omenjeni služili v SV?

in zakaj bi to bilo kakorkoli vazno?! ti zagotovo ves da "tisti" spadajo v posebno skupino... in da je ista skupina ze dolgo casa konkretno v sporu z IS (poleg vsega ostalega)

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zdej bo eazy reku, da ne moreš vzet za dejstvo kar pravi en človek tam... Sam glej, tko je reku in kaj zdej. Torej je to pri muslimanih res običaj.
A to je rekel nek islamski ambasador?

Mislim, zakaj se dejanja/izjave posameznikov vzame kot da veljajo za vse - logika ni ravno tvoja doma.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Pa točno to ti počneš v temah, kjer je govora o ciganih/xyz skupini. Izjave parih veselo podtikaš vsem, ki se ne strinjajo s tabo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Boš moral biti bolj natančen. Vsekakor vas kolektivno imenujem za rasiste, ksenofobe itd.

In v temah o muslimanih delate veliko škodo zdravemu razumu: namesto, da bi konstruktivno kritizitrali religijo/kulturne navade dela sveta, prihajate ven z 'argumenti' na stopnji 5-letnih otrok - in ironično pristanete na enakem nivoju, kot ljudje, ki jih kritizirate (npr. del Talibanov je na podobnem nivoju, kot vi - tisti del, ki nošenje kavbojk tretira za znak zahodne dekadence, tako kot vi tretirate hijab kot znak islamskega terorizma).

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
O sem zelo natančen. Samo saj je jasno, da se boš sedaj na veliko sprenevedal.
Mogoče se boš kdaj spomnil na to, ko boš na primer naslednjič vsem podtikal, da hočemo cigane pobiti in podobno na podlagi enega posta xyz osebe.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zdej bo eazy reku, da ne moreš vzet za dejstvo kar pravi en človek tam... Sam glej, tko je reku in kaj zdej. Torej je to pri muslimanih res običaj.
A to je rekel nek islamski ambasador?

Mislim, zakaj se dejanja/izjave posameznikov vzame kot da veljajo za vse - logika ni ravno tvoja doma.

Islamski ambasador?? Dej nehi. Vsak musliman danes vpije alahukbar, in ne mi govort o ambasadorjih.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Kako si pršel do logičnega preskoka, da neka izjava človeka X predstavlja mnenje 1,6 milijarde človeštva?

Nazadnje urejeno: