Lj džamija - klic k molitvi bo!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Ne, to je statistika. Informacija iz terena ter prakse pa je tista, ki običajno pove dejansko stanje.

Ne, to so podatki policije o tem kdo vstopa in izstopa iz drzave. Kaj nekdo nekje nekoc baje vidi je pa babja cenca. Stekas razliko?
Sicer je prav zaradi tega bila zadnja afer z delovnimi dovoljenji ,ker so delavci avtomaticno iz SLO sli naprej.

Aahaaaa, policija je tista, ki vodi vso to evidenco. To je to.

Bingo. Pa ti je le kapnilo. No ja, za podrobne podatke se se vedno lahko obrnes na nekoga na Dolenjskem. Na "Neuradnem uradu za siptarsko imigracijo in podobno statistiko".

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Hahaha, morda ti bo orgonski android pomagal razkaditi oblake v možganih. Če ne bi v 90ih potoval po jebenem Balkanu, bi ti še verjel, tako sem pa na lastne oči videl, da je nebroj stolopov nastal po vojni v 90ih letih.

A res. Potoval si? Jaz sem pa samo zivel tam.
smirk-1.gif
V BiH je bilo porusenih cca 1100 "raket", ti si ji pa videl koliko? 5? 10? 50?

Zakaj nisi ostal v BIH? A ni zdaj prav priložnost, da se vrneš nazaj, ko so investicije tako množične.

Ja, potoval sem, ne boš verjel. Se drkal z UN osebjem, da smo lahko prišli na vojna območja, kjer raket ni bilo, manj kot desetletje kasneje so na istem kraj stale štiri rakete, razmak si določil v metrih. Pa takih primerov je malo morje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Hahaha, morda ti bo orgonski android pomagal razkaditi oblake v možganih. Če ne bi v 90ih potoval po jebenem Balkanu, bi ti še verjel, tako sem pa na lastne oči videl, da je nebroj stolopov nastal po vojni v 90ih letih.

smirk-1.gif

Zakaj nisi ostal v BIH? A ni zdaj prav priložnost, da se vrneš nazaj, ko so investicije tako množične.

Ja, potoval sem, ne boš verjel. Se drkal z UN osebjem, da smo lahko prišli na vojna območja, kjer raket ni bilo, manj kot desetletje kasneje so na istem kraj stale štiri rakete, razmak si določil v metrih. Pa takih primerov je malo morje.

V mojem primeru vzrok ni bil ekonomski, v vsakem primeru je to moj problem in ne tvoj. Vrnil sem bom kadar bom zelel kamor bom zelel.

Med vojno je bilo porusenih 1100 raket. Ce preveris stevilo dzamij pred vojno i stevilo danes bos nekaj (mogoce) ugotovil. Kaj si ti nekje nekoc videl pa lahko pripovedujes otrokom ,kot pravljico.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

smirk-1.gif

V mojem primeru vzrok ni bil ekonomski, v vsakem primeru je to moj problem in ne tvoj. Vrnil sem bom kadar bom zelel kamor bom zelel.

Med vojno je bilo porusenih 1100 raket. Ce preveris stevilo dzamij pred vojno i stevilo danes bos nekaj (mogoce) ugotovil. Kaj si ti nekje nekoc videl pa lahko pripovedujes otrokom ,kot pravljico.

Statistika je ena taka lepa veda.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Svobodna država. v Sloveniji imamo cerkev za vsakim voglom, pa to prav nič ne pove o religioznosti Slovencev.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Stališče religioznosti je tisto zadnje, ki bi me motilo. Svoboda pa lahko hitro postane zelo omejena. Še prehitro. Pa Cerkev kot institucija je tudi že daleč od duhovne hrane ljudem. Predvsem je pranje denarja in možganov.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Morda nakazuje na trend, ki si ga ne želiš ali pač?

Kak trend? V trenutno 675 dzamij in se 143 porusenih. Glede na stevilo porusenih od prej stevilo ne samo da ne raste ampak je konkretno padlo (zaradi etnicnega ciscenja v "RS"). Najvecje in najbolj znane sploh se niso obnovljene. Obnova najbolj znane (Ferhadije) bo koncana sele letos
priden.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Kak trend? V trenutno 675 dzamij in se 143 porusenih. Glede na stevilo porusenih od prej stevilo ne samo da ne raste ampak je konkretno padlo (zaradi etnicnega ciscenja v "RS"). Najvecje in najbolj znane sploh se niso obnovljene. Obnova najbolj znane (Ferhadije) bo koncana sele letos
priden.gif

Vir ima na koncu.ba?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Statistika je ena taka lepa veda.

predvsem natancna

Statistika je veda, ki proučuje pojave, ki se kažejo v velikem številu v določenem času in prostoru. Rečemo jim množični pojavi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

priden.gif

Vir ima na koncu.ba?

Ne, .biz
bonk.gif

150 porusenih caka na obnovo zaradi pomanjkanja sredstev, kaj sele da bi nekdo kr trosil miljarde za 10000 novih. Kje pobiras te cvetke?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

predvsem natancna

Statistika je veda, ki proučuje pojave, ki se kažejo v velikem številu v določenem času in prostoru. Rečemo jim množični pojavi.

da je dzamija pri vecmio narodu mnozicen pojav? no shit, sherlock?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

priden.gif

Vir ima na koncu.ba?

Ne, .biz
bonk.gif

150 porusenih caka na obnovo zaradi pomanjkanja sredstev, kaj sele da bi nekdo kr trosil miljarde za 10000 novih. Kje pobiras te cvetke?

Pa kako, če so dol investicije s strani peščenih baronov? Kako je mogoče, da niso vse obnovili?

Kje točno sem omenil številko 10000? A sem jo jaz omenil?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

predvsem natancna

da je dzamija pri vecmio narodu mnozicen pojav? no shit, sherlock?

Si malo po svoje prikrojil? Ti govoriš o statistiki obmejnih policajih, ki naj bi šteli imigrante, jaz sem ti podal definicijo statistike, tj. proučevanje množičnih pojave. Torej, je imigracija množičen pojav ali je samo statistika, ki jo šteje obmejni policist Štefan?

A v Bosni vas je več mio? Kako množičen pojav, če pa praviš, da jih je večina porušenih?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

priden.gif

Vir ima na koncu.ba?

Ne, .biz
bonk.gif

Pa kako, če so dol investicije s strani peščenih baronov? Kako je mogoče, da niso vse obnovili?

Kje točno sem omenil številko 10000? A sem jo jaz omenil?

Pri investicijah je bilo govora o HR in ne BiH. Najvecjo so zgradili on btw. Ni mogoce vse takoj obnoviti ,ker gre za zgodovinske objekte in temu primerno gradnjo.