Livestrong zapestnica

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Lep pozdrav.

Ker se mi je pred kratkim strgala zapestnica Livestrong, me zanima ali je kje možen nakup v sloveniji. Če ni možen, kako je s poštnino iz amerike, da bi naročil paket 10ih, ki stane 10dolarjev. Ker me ne mika da dam za paket 10 dolarjev, pa poštnino 30dolarjev.

Hvala vsem za pomoč.

Gašper

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Na uradni strani je 10 dolarjev isti paket
smile-1.gif
Tako da ne vem zakaj bi preko ebaya plačeval več za isto stvar. Predvsem me zanima, če kdo ve kako je z poštnino? Ali preko ebaya ni poštnine za tako malo vrednost?

http://www.store-laf.org/lf-wb-1002-10.html

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:
smile-1.gif
Tako da ne vem zakaj bi preko ebaya plačeval več za isto stvar.
Na uradni strani praviš, da je 10 dolarjev + 30 dolarjev poštnina... ravno prav, da se prepotenten carinik spravi na paket in ti obračuna še 20% DDV in pa cca 3.5€ poštnih storitev. Na Ebay-u, kjer je dražje, pa dobiš s poštnino iz VB za 17,5 funta...
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:
smile-1.gif
Tako da ne vem zakaj bi preko ebaya plačeval več za isto stvar.
Na uradni strani praviš, da je 10 dolarjev + 30 dolarjev poštnina... ravno prav, da se prepotenten carinik spravi na paket in ti obračuna še 20% DDV in pa cca 3.5€ poštnih storitev. Na Ebay-u, kjer je dražje, pa dobiš s poštnino iz VB za 17,5 funta...
bonk.gif

Ne samo to. Na mojem linku, lahko še zbije ceno in se potem pomojem dobi 10 zapestnic za dobrih 15 eur s poštnino.Mislim, da ceneje skoraj ne gre.
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
The bracelet is part of the "Wear Yellow Live Strong" educational program. The program is intended to raise money for cancer research, raise cancer awareness, and encourage people to live life to the fullest. The bracelet sells individually, as well as in packs of 10, 100, and 1,200 as part of an effort to raise $25.1 million for the Lance Armstrong Foundation in cooperation with Nike who manufactures the bracelets in Austin, Texas the home of Lance Armstrong and other world wide manufacturing plants and sells the bracelets through their Nike outlets worldwide. This target was achieved within 6 months, and there have now been 70 million LIVESTRONG bracelets sold to date. Individual bands sell for US$1 each.

Yellow was chosen for its importance in professional cycling, as it is the color of the yellow jersey worn by the leader of the Tour de France, which Armstrong won seven consecutive times. Other charities were inspired by the success of the LIVESTRONG band, and many charities have developed their own bracelets for raising money and awareness.