Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jst sem bil mal razočaran nad njo al pa je ne znam uporabljat.
navajen na tefal in minimalno olja.
na tej "žar" ponvi, pa je vseeno potrebno tolk olja, da pokrije dno, ker drugače se "žge prazna posoda", saj je meso dvignjeno na "žar" izbokline.
pri nas je bolj mal v uporabi.
vsako litoželezno ponev moraš nejprej preparirat:: sprat z milnico, celo premazat z oljem in jo pečt po priporočili prozivajalca... v mojem primeru je to dvakrat po 1uro...
Citat: Uporabnik R0KY pravi:
alu ponev nima nic z litozelezno ponvijo... pa rocaj mora bit tud litozelezen... sej ni vazn vec, sm dobu iz amazona za ugodno ceno...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.