sem ugotovil, da mi jo je uspelo celo zviti - sredina je izbočena na gor, tako da se indukcije dotika samo en krog in tam je sedaj zažgana... Sem jo nesel v dlavnico, da bi jo zravnal... ni šans. nekak je ratalo, dokler je bila hlanda, ko sem jo segrel je šla pa nazaj... Tako, da je moja misija zaključena. Za na kurišče ali pa roštilj bo morda še dobra...
Neki si narobe naredil ali je pa defekt. Moja je črna ko noč in cisto gladka. Uporabljam jo najpogosteje od vseh ponev, ko delam zase ali za dva. Steak, losos, piščanec, pecena zelenjava, omleta itd…
Jaz sem jo najprej segrel ornk, potrm vlil žlico olja not in z brisačko razmazal povsod na cisto tanko, da je zapeklo plast olja. In ponovil ene 5x. Ne sme ostati debelejsa plast gor..
po kuhanju das malo vode notri, zavreš, z brisacko obrišeš in je. Ce je nuja, dam vcasih eno zelo blago milo za roke, daxse vonja znebim, sicer pa samo voda. Potrm dobro obrisati in premazati s tanko plastjo olja in v omaro.