Živjo,
Če se slučajno zanimaš za delo v tem podjetju ti resnično svetujem da ne odlašaš, verjemi da ti ne bo žal. Kot agent delam v tem podjetju kakšna dva meseca in moram rečt, da so me čisto navdušili za področje direktnega marketinga.
Kot so že predhodniki omenili se LD ukvarja s področjem direktnega marketinga, s fokusom na telemarketingu. Deluje v kar 19 državah centralne in vzhodne evrope, kar seveda zate pomeni, da imaš tudi veliko možnosti za delo v tujini --> v kolikor te to seveda zanima.
Nekaj glavnih prednosti tega dela:
* odlilčen kolektiv - od management-a, do nadzornikov klicnih centrov, kot tudi agentov. Vedno se lahko z njimi pogovoriš jim zaupaš težave, ideje, predloge itd. Zelo so odprti za tvoje ideje in predloge glede česarkoli. Imeli smo npr. nekega agenta, ki je predlagal nov nagrajevalni sistem, ta je danes tudi v veljavi.
* dinamično delo – delo v klicnih centrih je res eno posebno doživetje, vedno nekaj “dogaja”.
* dobro plačilo - plačilo je sicer sestavljeno s fiksnega dela in variabile - naj te to ne skrbi, pridobil boš namreč ogromno znanj in veščin, ki ti bodo v kombinaciji s tvojo zagnanostjo pomagale k večji variabili . Konstantno potekajo izobraževanja na razne teme, pa tudi redno dobivaš feedback o tvoji uspešnosti.
* tvoj trud je nagrajen – v kolikor se seveda izkazeš
* ogromno znanja - pridobil boš res veliko znanja s področja direktnega marketinga. Kot pravi Aleš Lisac - v direktnem marketingu je prihodnost
- mu dam kar prav
)
* možnost napredovanja - eno redkih podjetij, ki ti omogoča, da hitro napreduješ v kolikor pokažeš samoiniciativnost, ambicije in zagnanost., ideje itd.
* prijetno, sodobno delovno okolje
* fleksibilen delovni čas - brez najmanjšega problema lahko usklajujem delo in ostale aktivnosti, namreč kot študent imam še kup drugih obveznosti (faks, delo v neprofitnih organizacijah, šport, prosti čas itd.) . V septembru mi je ostalo še nekaj izpitov in sem se brez težav dogovoril za nekaj prostih dni.
* prijetno, sodobno delovno okolje
* in še veliko drugih stvari bi se dalo našteti
Opravljal sem že ogromno raznih del in moram rečt, da je to eno izmed redkih na katero prideš vsako jutro nasmejan in dobre volje.
Če te slučajno še kaj zanima mi kar napiši.
lepo se mej.
tadej