Likalnik za lase !

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Torej ženske kateri je trenutno najbolši ?
roza.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz imam Remingtona že 4 leta in sem full zadovoljna, ga nebi menjala za drugega.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Glede na to da ima podaljške jaz mislim da nebi smelo bit nič drugače, ampak vprašaj na Remingtonu kaj priporočajo.

Jaz vem samo za naravne, na takšne prisegam, ene in druge
evil.gif

P.S.: a je čepinova tvoja ta nova, ma podaljške, silikone v joškah pa še žnable napumpane
grims-1.gif
?

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Sestra ima podaljške in en navaden Remington ravnalec, pa je zelo zadovoljna. Podaljški so tako ali tako kemično obdelani in ravnanje ne predstavlja problema. Je pa itak priporočljivo uporabljat kakšno zadevo za zaščito las pri ravnanju.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
jah ne vem, jaz sem si pred tem, ki ga imam zdaj, kupila en likalnik ki je imel takrat neko smešno ceno, okoli 7000sit pa je bil mdmm (mal dnarja mal muzke) za tega ki ga imam zdej je pa veliko boljši, res pa je da sem dala zanj 3x več.

ne vem pa kakšne so sedaj razlike med enim in drugim cenovnim razredom.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Lahk vzameš takega z glavničkom , taki so boljši. Js mam sicer ena stara jajca 10 let od Philipsa, ker si lase likam 1x na leto.. bansh, svoji bejbi reč da naj si poleg likalnika omisli tudi primerno zaščito za lase (sprejček pošpricaš na lase, preden začneš z likanjem, neki tazga se dobi po drogerijah, maš razne firme ipd., mislim da ima tudi TIGI neki dobrega).

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
v Šparu imajo nekega pisanega od Remingtona mislim da cca. 30-40 € !
A je dober ?

Po mojem bo čist v redu. + naj si nabavi kaj za zaščito las, kot pravi Tjasa.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
če ima podaljške, potem definitvno odpade tisti z glavničkom.
se čepki od podaljškov zatikajo za glavniček. drugače pa ni nobenih problemov, če se ravna podaljške. sprobano!

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Lani kupil za darilo enega profesionalnega v trgovini za frizerje in je baje veliko boljši kot ti komercialni kot so Remington itd...