Liga prvakov 2010/2011

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jebena primera division je pa vsaka tekma super duper ne?

si gledal deportivo - real?

Meni je žalostno, ko ekipa v prvenstvu brani rezultat 0-0, ne rečem nič v tekmovanjih na izpadanje, kjer braniš rezultat prve tekme, ki je bil v tvojo korist, ne pa v ligi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Boš pregledal včerajšno tekmo in šel skozi napade? Še streli na gol 19:0 ne povedo celotne zgodbe o nevarnosti v kazenskem prostoru.

Akcija, da je barca prišla v priložnost za gol je vsakih 5min. V omenjenih tekmah so pa pavze tudi po 10min, da kdo sploh spravi žogo pod kontrolo.
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
barca je prišla v priložnost za gol vsakih 5 minut samo v drugem polčasu, do 1-0 in Fabregasove neumnosti, za katero se mu bodo navijači Barce drugo leto klanjali, ko bo igral za njih, Barca ni bila ravno neka huda grožnja za gol Arsenala. Šele potem, ko je Arsenal moral nekaj naredit in to z 10 igralci se je začela serija Barce.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Govorim za splosno igro Barce, ne za vceraj. Vceraj roko na srce Arsenal ni imel za bureq.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Včeraj Arsenal s takšno igro si ni zaslužil napredovanja in neupravičeno se sedaj obešajo na sodnika. To če nisi sposoben spacat 3 podaj skupaj v celotni tekmi, potem ne moraš dobit tekme, Barca če bi imela včeraj svoj strelski večer bi se lahko tekma na koncu končala z 10:1. Ne pomnim pa da bi nasprotnikova ekipa sploh dala gol, ne da bi na njega sploh streljala...v glavnem Barca je šla zasluženo naprej, včeraj so imel vse niti v svojih nogah. Super podaje in domiselne akcije. Svaka čast!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nikakor ni vsaka tekma super v španski ligi, se pa najdejo tekme res na izjemnem nivoju (ekip Valencia, Villareal, espanyol...).

Saj so tudi v PL odlične tekme pa tempo je boljši pa več močnih ekip ipd ipd. Sam kdaj je pa za žile rezat glup fucbal, kot da bi nekaj huliganov spustil na igrišče da lutajo sem pa tja....še borkota za komentatorja pa je sanjsa tekma za Devilla.
hysterical-1.gif

Lani pa tudi letos, tekme Reala so ble tudi proti slabim klubom fenomenalne, ker so se velikokrat znašli v zaostanku in to še doma. Barco gledat igrat mi je pa meni osebno pa mnogo drugim pač najlepše.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Govorim za splosno igro Barce, ne za vceraj. Vceraj roko na srce Arsenal ni imel za bureq.

V španski ligi isto napadajo kot včeraj in se po praih golih umaknejo nazaj in igra umre je res....sam šele po parih golih! Ne igrajo potem na vso moč in še samo "čarajo" pa če pač sede je pol na koncu 5:0 ali več drugače pa obdržijo rezultat. Ekipa, katera zaostaja nima kaj bunker špilat po logiki, tko da naj žogo vzamejo pa dajo gol, saj so tudi oni del tekme !!?!

Pol se lep vidi, ko opravijo menjave, ko pride gor kak Krkiæ potreben gola kot sahara vode in laufa na polno pa tudi če 5:0 vodijo. Real pa se skoraj nikoli ne umakne in tudi ob 7:0 še napada za gol (za statistiko drugega nič). Pa Barca tudi pol ko vodijo krepko začne delat za Messija (št. golov) ampak jih v to noben ne sili, sami si želijo, da ma več golov kot Ronaldo, to je tudi ena mini mini zmaga oz. lovorika.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Da nista z Obrezom kakšna bratranca ali kaj podobnega...? Mogoče isti poštar? Ker tole se že počasi bere kot komentiranje predzadnje Realove tekme... Doma pa spat v barcelonini pižami...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Real je letos zmagal: 6-1, 6-1, 5-1, 5-1, 8-0 in 7-0

Barca pa: 5-1, 5-0, 5-1, 8-0, 5-0, 5-0, 5-1, 5-0, 5-0

mislim da so milo rečeno isti kur.ac kot Real, ko je "treba nehat" dajat gole. Samo ko Barca zmaga 8-0 piše in komentira Obrez v superlativih, ko pa Real 7-0 pa o sramoti za kraljevi klub.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ful mi je hecno, ko poznam človeka pa vem kak je na stvari, eni pa tu nabijate pa nimate pojma, zaj pa nevem al tak slabo sklepate al pa si zmišljujete
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
V tisti tekmi je bila "olajševalna" okoliščina, da je blo 11:9 zaradi dveh izključitev...nisem gledal samo prebral nekaj pa slišal ko se je obrez "opravičeval" in to je nek znašanje nad nasprotnikom pa praznovanje kot da bi Barci dal go.
bonk.gif

Po visokem vodstvu se Barca ne trudi več veliko in to je razvidno iz vsake izmed teh tekem. Messi še želi kak gol zaradi tekme z Ronaldom pa menjave ala Krkiæ in Affelay. Še v tekmi z Realom je bilo to vidno da so drkali žogo namesto da bi jim nabili še 3.
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Komentiranje Obreza na zadnji Realovi tekmi proti Racingu je blo dno od podna... 30 minut skupaj je bilo nekega opravičevanja samega sebe in svojih neumnih komentarjev, kot bi bil pri Slaku na Trenjih... Hvala bogu za gol, ki ga je dosegel Racing, saj je tedaj kot po čudežu opazil, da se nekje v daljavi odvija nogometna tekma, katero je oziroma naj bi jo komentiral... Papak od papka, kaj naj rečem... daleč od profesionalnosti... Kot bi Alešič, katerega je internetna javnost imela precej več v zobeh, namesto komentiranju F1 1 uro med dirko posvetil zagovarjanju svojega komentiranja, opravičevanju svojih besed in dokazovanju svoje neopredeljenosti glede favoriziranja raznih teamov... Upam, da je s tem zaključil, Obrez namreč, in nadaljuje z normalnim komentiranjem pa če mu srce ob pogledu na Messija bije hitreje ali ne...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
lej, obrez verjetno še sam sebi laže, da ni fan Barce, je pa že boljše, da priznaš za koga navijaš (ker ne moreš 30 let spremljat dnevno fuzbala in ne imet priljubljene ekipe) in se potem na tekmi probaš zardžat vsaj malo

recimo glej šport tv NFL, ponavadi maš v nedeljo najprej Obreza potem pa takoj za tem Grilec-a in Valanta, tam se ve kdo za koga navija in tudi tiste tekme se normalno komentirajo, prav tako tekme največjih rivalov....

eh brezveze, če človeka poznaš se ti itak še bolj zdi, da ga moreš branit, jaz bom pa samo to še dodal - včeraj sem zadnjih 10 minut tekme gledal na MUTE, takoj po koncu pa sem preklopil na EBEL, da ja nebi slučajno po pomoti rabil slavospeva Barci poslušat, se grem stavit, da je mel vsaj 5 minut zaključni komentar

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ja a ni logično da po tekmi kjer je ena ekipa bla nevidna druga pa strelala 20x na gol, naredla popoln preobrat, zabila 3 gole, še 5 bi jih lahko da govori o barci?

največja fora je ko res ne navija za barco
grin1.gif

pač nevem danes se mi tak zdi, povsod se omenja samo rdeči karton pa abidala ko je zgrabo za vrat, niti en portal pa ne piše o nedosojeni enajstmetrovki v prvem, o direktnem rdečem rvpju ob udarcu in drugem rumenem ob penalu

skratka to spravljanje na obreza se mi zdi kot eden od motivov za poraz, pa sodniki, pa rdeči karton, pa igrišče je blo mokro, pa torek je bil ko jim ne paše, pa rezultat na tvju je v zgornjem levem kotu pa se ve da tam arsenal igra ... patetična scena je celi dan po nogometnih forumih že stvarno
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
lej, jebe se mi za včerajšnjo tekmo, Barca je bila boljša, zmagala zasluženo, ker tudi če nebi Van Persie dobil rdečega nebi šli naprej - morda, če bi dobil Valdez rdečega...

MESSI, MESSI; MEEESSSIIIIIIIII !=!=!=!!!111!!!!enanaene!!1
Dr. Xavi in Dr. Iniesta, Super odlični Busquets, ki pa le nima PRIDEVNIKA dr.
bonk.gif

ali pa prvi polčas - 3 igralci Barce ujeti v offside Obrez pa uspe izjavit: "Obramba Arsenala je že bila izigirana, vendar dvignjena zastavica" - jebo te bog, če so jih v zanko ujeli, jako izigrana...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem za milan, samo kaj bo pa na koncu...

evo zdaj je Crouch brcnil žogo kot včeraj Van Persie

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Drugi Obrez je zdajle skritiziral Milan sploh prvi polčas doma...

Mislim, da je najbolje da ga pristaši Milana kar tožijo.
uf-1.gif

Danes izpadeta Milan in Schalke.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zakaj že? Po čem sklepaš?

Ker se stabo ne strinjam glede obreza pa sva že kar sorodnika, sodelavca pa ne vem še kaj?

Daj daj no.
bonk.gif